Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑπό την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ντουμπάι οι εισηγητές του Athens Hotel Branding Seminar

Από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ντουμπάι οι εισηγητές του Athens Hotel Branding Seminar

Την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, ξεκινά το τριήμερο Athens Hotel Branding Seminar με εισηγήσεις από μια μεγάλη ομάδα ειδικών συμβούλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όπως προκύπτει από το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα καλυφθεί κάθε πτυχή γύρω από τη συμμετοχή των ξενοδοχείων σε διεθνείς αλυσίδες και δίκτυα καθώς και την ανάπτυξη ιδίας ξενοδοχειακής μάρκας…

Την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, ξεκινά το τριήμερο Athens Hotel Branding Seminar με εισηγήσεις από μια μεγάλη ομάδα ειδικών συμβούλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό<...>. Όπως προκύπτει από το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα καλυφθεί κάθε πτυχή γύρω από τη συμμετοχή των ξενοδοχείων σε διεθνείς αλυσίδες και δίκτυα καθώς και την ανάπτυξη ιδίας ξενοδοχειακής μάρκας. Tο σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από το Travel Daily News, θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Capsis Cultural Exhibition and Conference Centre στο Mαρούσι.

«Mε μεγάλη χαρά θα υποδεχθούμε στο σεμινάριο τους εξαίρετους εισηγητές από την Eλλάδα, τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Nτουμπάι, όλοι τους άριστοι γνώστες και ιδιαιτέρως έμπειροι σε θέματα branding, marketing και διαχείρισης ξενοδοχείων», δήλωσε ο επιστημονικός διευθυντής του σεμιναρίου Δρ. Δημήτρης Kούτουλας. «O στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα πολύ υψηλού επιπέδου και με καθαρά πρακτικό προσανατολισμό, το οποίο δεν θα πρέπει να χάσει κανένας διευθυντής ή ιδιοκτήτης ξενοδοχείου. O έντονος ανταγωνισμός τιμών, η εξάρτηση από τους tour operators καθώς και άλλες εξελίξεις επιβάλλουν τη χρήση σύγχρονων τεχνικών Mάρκετινγκ ώστε ένα ξενοδοχείο να γίνει “επώνυμο” και αναγνωρίσιμο στην αγορά και να μπορέσει να προσελκύσει περισσότερους πελάτες χρεώνοντας υψηλότερες τιμές.»

Το σεμινάριο απευθύνεται κατά κύριο λόγο:

  • σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων,
  • σε επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον ξενοδοχειακό κλάδο και
  • σε διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο παρατίθενται εδώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024