Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαAquis Hotels & Resorts: Ένας χρόνος, δέκα ξενοδοχεία
Τελευταίο απόκτημα το Aquis Vassia Beach and Spa στην Κρήτη

Aquis Hotels & Resorts: Ένας χρόνος, δέκα ξενοδοχεία

Με την απόκτηση μιας ακόμη νέας υπερσύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, η Aquis Hotels & Resorts γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας. Ο Όμιλος απέκτησε το management στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Vassia Hotel […]

Με την απόκτηση μιας ακόμη νέας υπερσύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, η Aquis Hotels & Resorts γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας. Ο Όμιλος<...> απέκτησε το management στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Vassia Hotel and Spa, που μετονομάζεται πλέον σε Aquis Vassia Beach and Spa ενισχύοντας το “στόλο” της εταιρείας, που σε ένα χρόνο αριθμεί ήδη 10 ξενοδοχεία. Το Aquis Vassia Beach and Spa βρίσκεται στο γραφικό ψαροχώρι του Σισίου στην Κρήτη. Διαθέτει 300 πολυτελείς σουίτες και δωμάτια με εκπληκτική θέα στα αστραφτερά νερά του Κρητικού Πελάγους και των μαγευτικών Ορέων. Οι 5 πισίνες που διαθέτει το συγκρότημα, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό Spa, προσφέρουν στον επισκέπτη την απόλυτη αναζωογόνηση. H αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου συνδυάζει την πολυτέλεια και την άνεση σε μια φιλόξενη και δροσερή ατμόσφαιρα.

Εκτός όμως από το Aquis Vassia Beach and Spa, ο Όμιλος διαθέτει ακόμη στην Κρήτη: το Aquis Zorbas Village, το Aquis Bella Beach Hotel, το Aquis Silva Beach Hotel, ενώ έχει το management στο Αquis Blue Sea Resort & Spa.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024