Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑραβικά κεφάλαια στην ελληνική ξενοδοχία
Αλυσίδα τριάντα ξενοδοχείων

Αραβικά κεφάλαια στην ελληνική ξενοδοχία

Κίνηση στρατηγικής συμμαχίας αναμένεται να οδηγήσει στη δημιουργία μίας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου. Η ανάληψη της προεδρίας της Aquis Hotels & Resorts από τον Σεΐχη…

Κίνηση στρατηγικής συμμαχίας αναμένεται να οδηγήσει στη δημιουργία μίας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες της Ελλάδας και της<...> Ανατολικής Μεσογείου. Η ανάληψη της προεδρίας της Aquis Hotels & Resorts από τον Σεΐχη Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Abu Dhabi, θα δώσει ισχυρή ώθηση στα επενδυτικά σχέδια της αλυσίδας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας John Kent, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Youtravel.com και κύριος επενδυτής των Aquis Hotels & Resorts ξεκίνησε την ιδέα των ξενοδοχείων παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών All Inclusive τον Αύγουστο αγοράζοντας τα πρώτα δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα. Μέχρι σήμερα, η αλυσίδα έχει αποκτήσει άλλα τρία ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, την Κω και την Κρήτη με στόχο να φτάσει τα τριάντα (30) σε Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο και Κύπρο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Ο προηγούμενος πρόεδρος της Aquis, ο David Howells, εκτελεστικός πρόεδρος της Western & Oriental, ανέλαβε αντιπρόεδρος της αλυσίδας. Οι υπόλοιπες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Aquis εκτός από τον John Kent συμπληρώνονται από τους Ανδρέα Βασιλείου Διευθύνοντα Σύμβουλο της Amathus UK, Δημήτρη Μπούχαλη καθηγητή και διευθυντή του ερευνητικού κέντρου για τον τουρισμό και την φιλοξενία του Πανεπιστημίου του Bournemouth, και τον Δρ. Νικόλα Κουλάδη, λέκτορα νομικής στο πανεπιστήμιο του Hertfordshire.

Στα Aquis Hotels 7 Resorts έχουν ενταχθεί μέχρι σήμερα τα Agios Gordios και Pelekas Beach στην Κέρκυρα τα οποία μετά από ριζική ανακαίνιση θα μετονομαστούν σε Aquis Agios Gordios Beach Hotel και Aquis Pelekas Beach Hotel, αντίστοιχα, το Sandy Beach Resort επίσης στην Κέρκυρα, το Aqua Marine Resort στην Κω, και το Zorbas Village στην Κρήτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024