Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑστέρι Michelin και φέτος για το εστιατόριο Vardis
Ένα αστέρι Michelin για την ελληνική – μεσογειακή κουζίνα του

Αστέρι Michelin και φέτος για το εστιατόριο Vardis

Για μια ακόμη χρονιά το γνωστό εστιατόριο Vardis του ξενοδοχείου στην Κηφισιά απέσπασε ένα αστέρι Michelin για την ελληνική – μεσογειακή κουζίνα του. Το εστιατόριο Vardis για μία ακόμη χρονιά […]

Για μια ακόμη χρονιά το γνωστό εστιατόριο Vardis του ξενοδοχείου στην Κηφισιά απέσπασε ένα αστέρι<...> Michelin για την ελληνική – μεσογειακή κουζίνα του. Το εστιατόριο Vardis για μία ακόμη χρονιά βραβεύεται με αστέρι Michelin. Μέσα από παραδοσιακές συνταγές παίρνει υλικό και ο νέος σεφ Αστέριος Κουστούδης αποδομεί και οικοδομεί μια νέα πρόταση. Ο μόλις 30 ετών chef Αστέριος Κουστούδης, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει από πολλά γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, είναι ένας από τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτή την προσπάθεια και στηρίζει αλλά και στηρίζεται από την έμπειρη ομάδα του ξενοδοχείου Πεντελικόν. Το Vardis είναι το μόνο εστιατόριο ξενοδοχείου που βραβεύεται σχεδόν κάθε χρόνο από το 1999 με αστέρι Michelin.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024