Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAsterion Suites & Spa, η νέα προσθήκη των Louis Hotels στην παραλία του Πύργου Ψηλονέρου Χανίων
Ξενοδοχεία

Asterion Suites & Spa, η νέα προσθήκη των Louis Hotels στην παραλία του Πύργου Ψηλονέρου Χανίων

Οι 67 σουίτες του Asterion Suites & Spa -άλλες σε απευθείας επικοινωνία με την παραλία και άλλες με ιδιωτική πισίνα- απλώνονται σε μία έκταση 7,5 στρεμμάτων και με συμπαντικά ονόματα όπως Cosmos, Planet, Universe.

Το νέο ξενοδοχείο Asterion Suites & Spa, στην παραλία του Πύργου Ψηλονέρου στα Χανιά (15 χλμ. από τη πόλη), είναι μέλος της Elegant Collection του Oμίλου Louis Hotels. Το όνομά του προέρχεται απευθείας από τον Αστερίωνα, τον πρώτο βασιλιά της Κρήτης και σύζυγο της Ευρώπης που το αφήγημά μας τον θέλει να έχει δημιουργηθεί από την αστερόσκονη μιας supernova.

Διαθέτει 67 σουίτες, δύο εστιατόρια και εκλεπτυσμένους μέσα στην απλότητά τους κοινόχρηστους χώρους, ενώ είναι βασισμένο στις ακόλουθες βασικές αρχές: Μία αρχιτεκτονική προσέγγιση σύγχρονη, αλλά και ταυτόχρονα ηθικά υπεύθυνη προς την παράδοση, τον τόπο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα λινά υφάσματα και οι απαλές υφές αποκαλύπτουν την easy living πρόθεση του ξενοδοχείου. Η χρωματική παλέτα δεν παρεκκλίνει από τους γήινους τόνους και μαζί με τη μεσογειακή βλάστηση δημιουργούν μία ατμόσφαιρα που συνδιαλέγεται με τη μοναδικότητα του τοπίου και γίνεται ένα με αυτό -μέρος του και αναφορά του. “Ο στόχος μας ήταν ένας: η απόδραση από το συνηθισμένο. Η δημιουργία μιας πρότασης διαμονής που θα είναι πολύ κοντά στον επισκέπτη, αλλά ταυτόχρονα πολύ μακριά από τη θορυβώδη τουριστική εκδοχή της φιλοξενίας”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα που βάζει την αρχιτεκτονική υπογραφή της στο Asterion Suites & Spa.

Οι 67 σουίτες του Asterion Suites & Spa -άλλες σε απευθείας επικοινωνία με την παραλία και άλλες με ιδιωτική πισίνα- απλώνονται σε μία έκταση 7,5 στρεμμάτων και με συμπαντικά ονόματα όπως Cosmos, Planet, Universe και μια “γενναιοδωρία” στα τετραγωνικά τους, που κορυφώνεται στην 52 τετραγωνικών Kingdom. Τα πολυτελή toiletries και οι ευχάριστες εκπλήξεις, όπως ένα music station Marshall, είναι μερικές μόνο από τις προσθήκες του ξενοδοχείου στο “μενού” των σύγχρονων απολαύσεων.

Η κρητική κουζίνα σερβίρεται στο a la carte εστιατόριο “35°“. Εδώ, η φρέσκια πρώτη ύλη, καθώς και τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από τους ντόπιους παραγωγούς, αναλαμβάνουν να δώσουν μια νέα ερμηνεία στις παραδοσιακές συνταγές του νησιού. Κι όλα αυτά με τη σκηνοθεσία ενός εντυπωσιακού performance, από το οποίο δε λείπουν και διαδραστικά highlights, όπως η προετοιμασία των φαγητών μπροστά στους επισκέπτες του.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο έχει ήδη συμπεριληφθεί στη λίστα των Best Hotels of Crete που δημοσίευσαν οι “Times” του Λονδίνου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024