Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑthens Urban Hotels: Η new age ξενοδοχειακή σκηνή της Αθήνας με ένα κλικ
Ξενοδοχεία

Αthens Urban Hotels: Η new age ξενοδοχειακή σκηνή της Αθήνας με ένα κλικ

Το athensurbanhotels.com το οποίο συγκεντρώνει ότι πιο ψαγμένο υπάρχει σε καταλύματα στην Αθήνα δημιούργησε η travel blogger Τίτης Βελοπούλου παρουσιάζοντας την ποικιλία που υπάρχει στην τουριστική αγορά των καταλυμάτων.

To πρώτο site που συγκεντρώνει τις πιο ψαγμένες διευθύνσεις στον χάρτη φιλοξενίας της Αθήνας είναι γεγονός. Το athensurbanhotels.com ενσωματώνει την πολυετή εμπειρία και την υψηλή αισθητική της γνωστής travel blogger και ταξιδιωτικής δημοσιογράφου κα. Τίτης Βελοπούλου και αποτελεί μια πρωτοβουλία που προέκυψε από την ανάγκη για την προβολή των new age urban ξενοδοχείων της Αθήνας που κάνουν τα τελευταία χρόνια αισθητή την παρουσία τους στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας.

Το athensurbanbotels.com ξεκίνησε ως ένα directory ξενοδοχείων με δυνατότητα σύνδεσης με το σύστημα κρατήσεων του κάθε μέλους. Δεν είναι όμως μόνο αυτό! Είναι μια gold list επιλεγμένων urban hotels που παρουσιάζονται με insider tips και χρήσιμες πληροφορίες μέσα από την έμπειρη δημοσιογραφική ματιά με σκοπό να διευκολύνουν τον χρήστη, και εν δυνάμει επισκέπτη, στην τελική επιλογή της διαμονής του και, κατ΄ επέκταση, στην κράτηση. Ταυτόχρονα, το αρχικό περιβάλλον του έχει τη μορφή ενός ταξιδιωτικού blog με πλούσια θεματολογία που προσφέρει ιδέες και στοχευμένες προτάσεις για ένα city break στην Αθήνα.

Mετά από πτήσεις σε 44 χώρες του κόσμου, check in σε εκατοντάδες ξενοδοχεία που το καθένα είχε να διηγηθεί μια δική του μοναδική ιστορία, και αμέτρητα posts και stories των πιο instagrammable σημείων, επέστρεφα σε μια Αθήνα που μπορούσε πλέον να υπερηφανεύεται για την πληθώρα σε διαφορετικές προτάσεις διαμονής, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Έτσι μεγάλωνε μέσα μου ολοένα και περισσότερο η επιθυμία να υποστηρίξω αυτήν τη νέα τάση και μέσα από αυτό το ξενοδοχειακό boom, να αναδείξω την Αθήνα ως ιδανικό προορισμό για city break όλον τον χρόνο. Καρπός αυτής της νέας εποχής και πάνω απ’ όλα της αγάπης μου για τα ξενοδοχεία, το athensurbanhotels.com, ένα «παράθυρο» στην αθηναϊκή ξενοδοχειακή σκηνή που ανοίγει για όλα αυτά τα μικρά διαμάντια που προωθούν την αυθεντικότητα και τη σύγχρονη ελληνική φιλοξενία.

Όσο για τη κατηγοριοποίηση; Η αλήθεια ότι τα όρια ανάμεσα σε ένα ξενοδοχείο με την κλασική έννοια, κι ένα υβριδικό new age κατάλυμα σε λογική rent apartment, με παροχές όμως ξενοδοχείου, είναι δυσδιάκριτα. Γι΄ αυτό κι εμείς δώσαμε σημασία στην εμπειρία της διαμονής, χωρίς να εμμένουμε σε αστέρια και κατηγορίες. H διαμονή, άλλωστε, είναι προσωπική υπόθεση και οι προτεραιότητες που θέτει κανείς για την τελική επιλογή είναι διαφορετικές. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο www.athensurbanhotels.com ο καθένας θα βρει το δικό του ιδανικό καταφύγιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024