Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑθλητικό τριήμερο 20-22 Αυγούστου στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park, στην Κυλλήνη
Ξενοδοχεία

Αθλητικό τριήμερο 20-22 Αυγούστου στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park, στην Κυλλήνη

Τα παιχνίδια είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τις ανάγκες άθλησης κάθε ηλικίας και περιλαμβάνουν παιχνίδια ισορροπίας, εμπόδια, στίβο μάχης, bowling στην άμμο, διαδραστικά παιχνίδια, angry birds και διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Ένα μοναδικό αθλητικό τριήμερο γεμάτο δραστηριότητες και παιχνίδια διοργανώνει ο Όμιλος Grecotel, από τις 20 έως και 22 Αυγούστου στο πολυτελές Resort Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park, στην παραλία της Κυλλήνης. Στον τόπο που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, περισσότερα από 20 αθλήματα, δραστηριότητες και δημιουργικά παιχνίδια, σχεδιασμένα και ειδικά προσαρμοσμένα για όλους, συνθέτουν τα φετινά Beach Games. Η πρώτη ημέρα θα ξεκινήσει με την παρέλαση των ομάδων που συμμετέχουν ανά χώρα και την τελετή για το άναμμα της φλόγας που σηματοδοτεί την έναρξη των παιχνιδιών στην άμμο. Τα παιχνίδια είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τις ανάγκες άθλησης κάθε ηλικίας και περιλαμβάνουν παιχνίδια ισορροπίας, εμπόδια, στίβο μάχης, bowling στην άμμο, διαδραστικά παιχνίδια, angry birds και διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Την δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθούν αγωνίσματα, όπως άρση βαρών, τοξοβολία, δισκοβολία, σφαιροβολία, ακοντισμός, παιχνίδια με φουσκωτές μπάλες, τσουβαλοδρομίες, αγώνες στίβου, ρίψη μπάλας και πολλά ακόμη παιχνίδια συντονισμού στην άμμο. Το πιο fun γεγονός του καλοκαιριού, ολοκληρώνεται με το μοναδικό Beach Run για μικρούς και μεγάλους στην πιο διάσημη παραλία της Πελοποννήσου.

Το Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park είναι ελληνικό resort, με τέσσερα μοναδικά ξενοδοχεία, πολυτελείς βίλες στη θάλασσα, εστιατόρια και μπαρ με επιλογές διατροφής, πάρκο σπορ και δραστηριοτήτων έκτασης 40.000 τ.μ., δάση και μια παραλία 2 χλμ., αποτελώντας ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές, Στην πράσινη έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων μπορεί κανείς να κάνει ιππασία, πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία, να δει τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, βελτιώνοντας παράλληλα τη φυσική του κατάσταση. Στις πλαγιές του ξενοδοχείου, θα παίξει όσα παιχνίδια αντέχει, όπως paintball, με ασφάλεια υπό την καθοδήγηση έμπειρων διαιτητών, ενώ θα γυμναστεί στη φύση της Κυλλήνης. Θα απολαύσει την παραλία με τους αμμόλοφους, βραβευμένη με Μπλε Σημαία, ιδανική για όλα τα θαλάσσια σπορ. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, θα βρει το υδροψυχαγωγικό πάρκο μεγέθους 20.000 τ.μ., τις 100 πισίνες με συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ., τις υπερσύγχρονες νεροτσουλήθρες που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, αλλά και το Lazy River για όλη την οικογένεια.

Το Elixir Spa είναι ένα πολυτελές καταφύγιο 4.500 τ.μ. με θεραπείες βγαλμένες από τη σοφία των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι γνώριζαν για τις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού, σε συνδυασμό με τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα αναζωογόνησης και ευεξίας. Και, τέλος, για όσους αγαπούν τις οργανωμένες δραστηριότητες, η ομάδα της Grecotel σχεδιάζει προγράμματα που ξεκινούν με πρωινή γυμναστική και καταλήγουν σε βραδιές με παραδοσιακή μουσική ή πάρτυ πάνω στην άμμο.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024