Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑυξήθηκαν οι μετοχές της Μυκόνου στον τουρισμό πολυτελείας

Αυξήθηκαν οι μετοχές της Μυκόνου στον τουρισμό πολυτελείας

Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της εικόνας της Μυκόνου ως προορισμός τουρισμού πολυτελείας έγινε με την αναγέννηση ενός από τα πιο γνωστά κοσμικά ξενοδοχεία του νησιού. Σε μια ξεχωριστή […]

Ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της εικόνας της Μυκόνου ως προορισμός τουρισμού πολυτελείας έγινε με την<...> αναγέννηση ενός από τα πιο γνωστά κοσμικά ξενοδοχεία του νησιού.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που οργανώθηκε σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, η εταιρία Louis Hotels παρουσίασε το νέο δημιούργημά της, Mykonos Theoxenia, το οποίο θα λειτουργήσει τον Ιούνιο του 2004. Το πρώην Theoxenia, μετονομάστηκε, αναβαθμίστηκε και ανακαινίστηκε πλήρως, διατηρώντας και προβάλλοντας στοιχεία της ιστορίας του, ενώ παράλληλα απέκτησε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αρμόζουν στο σύγχρονο lifestyle και τις απαιτήσεις των επισκεπτών της Μυκόνου.

Το εξαιρετικό αρχιτεκτονικό δημιούργημα του Aρη Κωνσταντινίδη γεννήθηκε τη δεκαετία του 1960. Όπως τόνισε ο κ. Ανδρέας Αντωνίου, Γενικός Διευθυντής της Louis Hotels στην Ελλάδα, “σαράντα και πλέον χρόνια μετά, το κτίριο, που έχει ανακηρυχτεί διατηρητέο, ανακαινίζεται κρατώντας τις χαρακτηριστικές λιτές γραμμές του και δημιουργεί ένα προσωπικό στιλ που σέβεται την κυκλαδική παράδοση. Η συνολική επένδυση ξεπερνά τα 3,2 εκατ. ευρώ και αποτελεί αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα της Μυκόνου”.

Τη διακόσμηση των χώρων του Mykonos Theoxenia έχει αναλάβει ο interior designer Aγγελος Αγγελόπουλος, ο οποίος δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντικό και σχετικά σπάνιο για έναν αρχιτέκτονα-διακοσμητή να αναλαμβάνει έργα που αποτελούν πραγματική πρόκληση. Το εγχείρημα ήταν γιγάντιο. Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο, με προσωπικότητα, το οποίο να συνδυάζει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με τα χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία της εποχής που κατασκευάστηκε το κτίριο”.

Το Mykonos Theoxenia, κτισμένο πάνω στη θάλασσα και δίπλα στους Μύλους βρίσκεται στην πλέον ιδανική τοποθεσία της Μυκόνου: ένα μόλις βήμα από τη νυχτερινή ζωή και τα κοσμοπολίτικα σοκάκια της Χώρας του νησιού.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 52 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες διαφορετικών “προσωπικοτήτων” με μπαλκόνι ή βεράντα και θέα στους καταπράσινους κήπους ή το απέραντο Αιγαίο. Παράλληλα, προσφέρει στους επισκέπτες του, πισίνα, health club, αίθουσα συνεδριάσεων, ελικοδρόμιο, εκκλησάκι και ειδικές παροχές, όπως 24ωρο room service, δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο σε όλα τα δωμάτια, κινητό ή ασύρματο τηλέφωνο κ.ά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024