Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileBooking.com προς συνεργάτες της: 'Δείξτε επιείκεια σε όσους αλλάζουν/ακυρώνουν τις κρατήσεις τους'
Online booking

Booking.com προς συνεργάτες της: 'Δείξτε επιείκεια σε όσους αλλάζουν/ακυρώνουν τις κρατήσεις τους'

Από εδώ και στο εξής η εταιρεία θα κοινοποιεί τις ενημερώσεις μόνο μέσω του Κέντρου Βοήθειας Συνεργατών, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στη διαρκώς μεταβαλλόμενη κατάσταση.

Η Booking.com, σε ανακοίνωσή της με την εξάπλωση της επιδημίας του COVID-19, ζητά από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία ή γενικότερα τα τουριστικά καταλύματα να δείξουν επιείκεια στους επισκέπτες που αλλάζουν ή ακυρώνουν τις ημερομηνίες της κράτησής τους ως αποτέλεσμα των ταξιδιωτικών περιορισμών του κορονοϊού.

Πιο αναυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Αγαπητέ συνεργάτη,

Για να προστατεύσουμε την υγεία των συνεργατών και επισκεπτών μας, παρακολουθούμε στενά την κατάσταση σχετικά με την εξάπλωση του Κορονοϊού. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους όρους της κατάστασης Ανωτέρας Βίας και αν ισχύουν για εσάς στο Κέντρο Βοήθειας Συνεργατών.

Στην περίπτωση που λάβατε προηγουμένως πληροφορίες σχετικά με τον Κορονοϊό από εμάς μέσω email, παρακαλούμε σημειώστε ότι από εδώ και στο εξής θα κοινοποιούμε τις ενημερώσεις μόνο μέσω του Κέντρου Βοήθειας Συνεργατών για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στη διαρκώς μεταβαλλόμενη κατάσταση.

Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά τη συγκεκριμένη σελίδα στο Κέντρο Βοήθειας Συνεργατών για να μείνετε ενημερωμένοι.

Γενικά, σας παρακαλούμε να δείξετε επιείκεια στους επισκέπτες που αλλάζουν ή ακυρώνουν τις ημερομηνίες της κράτησής τους ως αποτέλεσμα των ταξιδιωτικών περιορισμών του Κορονοϊού. Αν έχετε απορίες ή ερωτήσεις σχετικά με ακυρώσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά, όλο το 24ωρο μέσω των μηνυμάτων σας στο extranet”.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της Booking.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024