Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήBrown Beach Eretria, το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της Brown Hotels
Ξενοδοχεία

Brown Beach Eretria, το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της Brown Hotels

Η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου (με 175 δωμάτια), βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία ακριβώς δίπλα από το κύμα, με θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και δική του παραλία.

Η αλυσίδα Βrown Hotels, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με το άνοιγμα του Brown Beach Eretria, το πρώτο all-inclusive ξενοδοχείο της.

Η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου (με 175 δωμάτια), βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία ακριβώς δίπλα από το κύμα, με θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και δική του παραλία. Τα δωμάτια προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στον κήπο και τη θάλασσα, ενώ εξωτερικά η παραλία σε συνδυασμό με την τοπική βλάστηση και τους υπαίθριους χώρους δημιουργούν ένα ιδιαίτερο οικοσύστημα χαλάρωσης.

Ζεστά χρώματα εμπνευσμένα από το φυσικό τοπίο και τις αμμώδεις παραλίες, σε συνδυασμό με μπλε πινελιές κυριαρχούν στο εσωτερικό των δωματίων. Το μωσαϊκο με γκρι και λευκές λεπτομέρειες, καθώς και το κόκκινο μάρμαρο στους κοινόχρηστους χώρους δημιουργούν μια luxury αισθητική.

Το Brown Beach Eretria είναι το πρώτο all-inclusive resort. Το νέο ξενοδοχείο υπόσχεται μία all day ολοκληρωμένη εμπειρία που περιλαμβάνει τοπικές γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, ηλιοθεραπεία και χαλάρωσης στην πισίνα του ξενοδοχείου και μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης μέσα από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa του resort και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ δεν λείπουν και οι water sports δραστηριότητες με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά, όπως παιδική πισίνα, floating και aqua park.

Μετά το Brown Beach Eretria, η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη μία σειρά ξενοδοχείων στο Λουτράκι, με πρώτο το Dave by the Beach Loutraki. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία ήδη βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής ή της ανάπτυξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024