Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαCrystal Lounge: Μια νέα γαστρονομική προσθήκη στον γευστικό χάρτη της Αθήνας
Γαστρονομία

Crystal Lounge: Μια νέα γαστρονομική προσθήκη στον γευστικό χάρτη της Αθήνας

Το ανακαινισμένο εστιατόριο του Athens Ledra Hotel ανοίγει τις πόρτες του και φέρνει γεύσεις της Ιταλίας στην καρδιά της Αθήνας.

Το Crystal Lounge του Athens Ledra Hotel καλωσορίζει τους επισκέπτες του σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ταξιδεύοντάς τους στις εκλεκτές γεύσεις της Ιταλίας. Στην “καρδιά” της Αθήνας, το ανανεωμένο και ανακαινισμένο Restaurant & Bar, με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο που αποτελείται από 1.400 κομμάτια από κρύσταλλο Μουράνο, τα ξύλινα πατώματα και το λευκό μάρμαρο συνθέτουν μια ιδανική ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

Το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου, που έχει εμπνευστεί και επιμεληθεί ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Κώστας Νάνος, συνδυάζει τη γαστρονομική παράδοση της Ιταλίας με τις ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις.Το προσεκτικά επιλεγμένο μενού που περιλαμβάνει από Bruschetta με απάκι, τυρί Κρήτης και ελαιόλαδο, Risotto με άγρια μανιτάρια και λάδι τρούφας έως και Rib Eye Tagliata με baby ρόκα, παρμεζάνα και αρωματισμένο ελαιόλαδο, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Οι επιλογές του Chef προσφέρουν ένα πλούσιο μενού 3 πιάτων φτιαγμένο από φρέσκα υλικά και το οποίο περιλαμβάνει σούπα ή σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό.

Το Crystal Lounge ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά από τις 10:30 το πρωί και συνεχίζει να υποδέχεται τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της ημέρας για γεύμα ή δείπνο, τις καθημερινές μέχρι τις 12:00 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 12:30.

Το Crystal Lounge παρέχει δωρεάν Wi-Fi και παρκινγκ για τους επισκέπτες του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022
22/11/2022
21/11/2022