Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔέκα χρόνια επιτυχούς λειτουργίας για το Sofitel Athens Airport
Το ξενοδοχείο συμπλήρωσε πρόσφατα 1.000.000 διανυκτερεύσεις

Δέκα χρόνια επιτυχούς λειτουργίας για το Sofitel Athens Airport

Κοκτέιλ πάρτυ για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Sofitel Athens Airport πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Callisto" του ξενοδοχείου.

Το Sofitel Athens Airport γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του διοργανώνοντας με επιτυχία ένα κοκτέιλ πάρτυ 5 αστέρων, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα “Callisto” του ξενοδοχείου.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, από τον τουριστικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και από τη γαλλική κοινότητα της Ελλάδας, σε μία ιδιαίτερη βραδιά με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα υπό τον φωτισμό από αστέρια Swarovski. Τα δέντρα που διακοσμούσαν τον εξωτερικό χώρο, καθώς και το τεχνητό χιόνι δημιουργούσαν μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με γαλλική φινέτσα.

Ο κ. Cyril Manguso, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, και ο κ. Γιώργος Σταύρου, διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, ευχαρίστησαν τους συναδέλφους και τους συνεργάτες τους για τη συνεχή υποστήριξη που τους δίνουν τα τελευταία 10 χρόνια και τόνισαν πως χωρίς αυτούς δε θα είχαν καταφέρει πολλά από τα επιτεύγματα του ξενοδοχείου. Μέσα σε αυτά και τον αριθμό του 1.000.000 διανυκτερεύσεων που πρόσφατα συμπλήρωσε το ξενοδοχείο.

Η βραδιά περιελάμβανε και κάποιες πιο συγκινητικές στιγμές, όπως αυτήν όπου ανέβηκαν στη σκηνή όλοι οι υπάλληλοι που βρίσκονται στο ξενοδοχείο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, καθώς και το βίντεο με φωτογραφίες από όλη τη διαδρομή αυτών των 10 ετών.

Ακολούθησε η κοπή της τούρτας και στην συνέχεια 10 τυχεροί ανάμεσα στους παρευρισκόμενους κέρδισαν κάποια ταξίδια σε ξενοδοχεία της Sofitel σε όλο τον κόσμο. Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική, ποτό και απολαυστικές δημιουργίες των σεφ του ξενοδοχείου.

Το Sofitel Athens Airport υπόσχεται πως θα συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τη δέσμευση “Να συνεχίσουμε το Magnifique ταξίδι για τα επόμενα 10 χρόνια!”.

Τα Sofitel είναι η μόνη γαλλική μάρκα πολυτελών ξενοδοχείων με παρουσία σε πέντε ηπείρους με 120 διευθύνσεις, σε σχεδόν 40 χώρες (πάνω από 30.000 δωμάτια). Τα Sofitel προσφέρουν σύγχρονα ξενοδοχεία και θέρετρα προσαρμοσμένα στους σημερινούς απαιτητικούς και ευέλικτους καταναλωτές, οι οποίοι προσδοκούν και εκτιμούν την ομορφιά, την ποιότητα και την αριστεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024