Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιάκριση εταιρικής υπευθυνότητας για τον Ομιλο Aldemar
Η Aldemar πρώτη ελληνική τουριστική επιχείρηση μεταξύ των 17 πιο κοινωνικά υπεύθυνων ελληνικών εταιρειών

Διάκριση εταιρικής υπευθυνότητας για τον Ομιλο Aldemar

Η Aldemar γίνεται η πρώτη ελληνική τουριστική επιχείρηση που συγκαταλέγεται στις 17 πιο κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες της Ελλάδας, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) του […]

Η Aldemar γίνεται η πρώτη ελληνική τουριστική επιχείρηση που συγκαταλέγεται στις 17 πιο κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες της Ελλάδας, σύμφωνα με την αξιολόγηση<...> του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης (CR Institute). Σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton στις 6 Απριλίου, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου. Ο Όμιλος διακρίθηκε με το βραβείο CRI Bronze για το πρόγραμμά του, Mare Verde.

Mare Verde: Το πρόγραμμα ΕΚΕ του Ομίλου Aldemar
Εδώ και 11 χρόνια, πολύ πριν η εταιρική κοινωνική ευθύνη “νομιμοποιηθεί” στην επιχειρηματική σκέψη και πρακτική στον τόπο μας, ο Όμιλος Aldemar εγκαθιστά ένα από τα μεγαλύτερα ηλιακά πεδία στην Ευρώπη, δημιουργεί την πρώτη τράπεζα αίματος στον τουριστικό κλάδο και ξεκινά να κτίζει μία σειρά συστηματικών δράσεων που ανοίγουν το δρόμο της συνειδητοποίησης για πολλές επιχειρήσεις.

Κάπως έτσι και εκπορευόμενο από την φιλοσοφία ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα μπορεί να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει μόνο μέσα από μία συμβιωτική σχέση με το περιβάλλον και την ανθρώπινη ύπαρξη, δημιουργήθηκε το MARE VERDE. Ένα σύγχρονο πρόγραμμα ΕΚΕ που έως και σήμερα συνεχίζει να εξαπλώνει και να βαθαίνει τις δράσεις του.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος του Ομίλου Aldemar, δήλωσε: “Οι επιχειρήσεις καλούνται σήμερα να αναλάβουν ρόλους που στο παρελθόν θα περιμέναμε να δούμε από το κράτος. Η σχέση όμως με το κράτος δεν αποτελεί ούτε σχέση εξάρτησης ούτε σχέση παθολογίας για την επιχειρηματική πρωτοβουλία η οποία σέβεται επαγγελματικές και ηθικές αξίες. Η κοινωνία και η οικονομία περιμένουν πολλά από τις επιχειρήσεις, που σε συνεργασία με τους εργαζόμενους και με άξονα το περιβάλλον και τον άνθρωπο, μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο. Ευχαριστώ το Ινστιτούτο που μας έδωσε την ευκαιρία να εμβαθύνουμε στα ζητήματα που έχουν σημασία σήμερα. Να δούμε το πραγματικό πρόσωπο της Aldemar Hotels. Η διάκριση είναι μόνο αφύπνιση και ανάληψη μεγαλύτερης ευθύνης”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024