Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιάκριση για το Kinsterna Hotel & Spa από το Conde Nast Traveller
Ανάμεσα στα 65 καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο

Διάκριση για το Kinsterna Hotel & Spa από το Conde Nast Traveller

Το Kinsterna Hotel & Spa στη Μονεμβάσια, τιμήθηκε από την HOT LIST 2011 του εγκυρότερου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller, UK Edition, καθώς ψηφίστηκε ανάμεσα στα 65 καλύτερα νέα ξενοδοχεία […]

Το Kinsterna Hotel & Spa στη Μονεμβάσια, τιμήθηκε από την HOT LIST 2011 του εγκυρότερου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller, UK Edition<...>, καθώς ψηφίστηκε ανάμεσα στα 65 καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο, ανάμεσα σε 31 χώρες.

Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, την Τρίτη 5 Απριλίου, στο Λονδίνο, στο ξενοδοχείο W London, Leicester Square, με οικοδεσπότες τη Sarah Miller, Editor of Conde Nast Traveller και τον Simon Leadsford, Publishing Director of Conde Nast Traveller.

Το Kinsterna Hotel & Spa, αποτελεί ένα βυζαντινό αρχοντικό που αποκαταστάθηκε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή για να αποτελέσει ένα μοναδικό boutique design hotel με εξαιρετικές υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην αυθεντικότητα, την ευεξία και το ρομαντισμό. Aνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του τον Απρίλιο του 2010 και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να κερδίσει μια τόσο σημαντική διάκριση. Το Kinsterna Hotel & Spa, λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού του, καθώς και των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του, αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας, αλλά και μια σημαντική επένδυση που σίγουρα αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν τόσο της ευρύτερης περιοχής, όσο και ολόκληρης της Ελλάδας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024