Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιάκριση του Thalassa Beach Resort στα Gold Awards της TUI Travel Plc
Διάκριση ξενοδοχείου

Διάκριση του Thalassa Beach Resort στα Gold Awards της TUI Travel Plc

Στην κορυφή των ξενοδοχείων για ζευγάρια παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χανιώτικο ξενοδοχείο Thalassa Beach Resort.

Στο εντυπωσιακό Banqueting House στο κέντρο του Λονδίνου, έγινε την περασμένη Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, η ετήσια εκδήλωση “Gold Awards” (Χρυσά Βραβεία) του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI Travel Plc, όπου βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία του ομίλου από όλο τον κόσμο.

Το Thalassa Beach Resort που βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα του Δήμου Χανίων, διακρίθηκε ως το καλύτερο, ανάμεσα σε 20 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο που εξειδικεύονται στην φιλοξενία ζευγαριών. Η αξιολόγηση βασίστηκε στο βαθμό ικανοποίησης των πελατών των ξενοδοχείων, που συγκεντρώνει η TUI μέσα από ερωτηματολόγια, μετά το πέρας των διακοπών τους.

Το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Γιώργος Νικάκης, γενικός διευθυντής του Thalassa Beach Resort και η αδελφή του κα Μαριάννα Νικάκη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, από τον κ. Henrik Norlin, διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Nordic και κ. Tor Claussen, διευθυντή Παραγωγής της TUI Nordic.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024