Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιασφάλισε την ποιότητά του το Santorini Image

Διασφάλισε την ποιότητά του το Santorini Image

Μέχρι τον Σεπτέμβριο το ξενοδοχείο Santorini Image στη Μεσσαριά της Σαντορίνης θα έχει ολοκληρώσει την καταγραφή των διαδικασιών για την εγκατάσταση συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 από εγκεκριμένο οργανισμό. Με […]

Μέχρι τον Σεπτέμβριο το ξενοδοχείο Santorini Image στη Μεσσαριά της Σαντορίνης θα έχει ολοκληρώσει την καταγραφή των διαδικασιών για την εγκατάσταση συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO<.> 9001 από εγκεκριμένο οργανισμό.
Με την εγκατάσταση του ISO 9001 το ξενοδοχείο θέλει να επισφραγίσει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών και τα βελτίωση της οργάνωσης και λειτουργίας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.
Το Santorini Image που βρίσκεται στις προτιμήσεις δεκάδων προσωπικοτήτων έχει 130 δωμάτια, σουίτες και bungalows, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, εστιατόριο με ελληνική και διεθνή κουζίνα και πολλές άλλες υπηρεσίες τόσο για τουρίστες όσο και για συνέδρια.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022