Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνές βραβείο για το ξενοδοχείο Candia Park Village

Διεθνές βραβείο για το ξενοδοχείο Candia Park Village

Το βραβείο Gold Medal Award δόθηκε για 5η συνεχή χρονιά στο ξενοδοχείο Candia Park Village από τον Thomson Holidays, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς της Ευρώπης. Το βραβείο […]

Το βραβείο Gold Medal Award δόθηκε για 5η συνεχή χρονιά στο ξενοδοχείο Candia Park Village<.> από τον<...> Thomson Holidays, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς της Ευρώπης. Το βραβείο αφορούσε την καλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα της Ελλάδας για το 1999. Μέσα στα 8 χρόνια λειτουργίας το ξενοδοχείο έχει κερδίσει 12 βραβεία.
Το ξενοδοχείο έχει πιστοποιηθεί με ISO<.> 9001 και η πρωτότυπη αρχιτεκτονική του σε συνδυασμό με το παραδοσιακό ύφος και την μοντέρνα αντίληψη της αισθητικής έχει κατακτήσει σημαντική θέση στην τουριστική βιομηχανία παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες του.
Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Στέλιος Γεωργόπουλος, στην τελετή απονομής που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022