Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιεθνές βραβείο Gold Circle 2014 για το Sofitel Athens Airport
Διάκριση ξενοδοχείου

Διεθνές βραβείο Gold Circle 2014 για το Sofitel Athens Airport

Ο θεσμός Gold Circle 2014 του το Agoda.com βραβεύει τα καταλύματα που ενσωματώνουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά της online Βιομηχανίας της Φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο.

Μια σημαντική διεθνή διάκριση κατέκτησε το Sofitel Athens Airport από την αγορά της Ασίας, καθώς αποτελεί το μόνο ξενοδοχείο της Ελλάδας που έλαβε το διεθνές βραβείο Gold Circle 2014 (Χρυσού Κύκλου 2014) που διοργανώνει τα τελευταία έξι χρόνια το Agoda.com, ένα από τα κορυφαία site online κράτησης ξενοδοχείων της Ασίας και μέλος του Ομίλου Priceline που είναι εισηγμένος στο δείκτη Nasdaq. Ο θεσμός βραβεύει τα καταλύματα που ενσωματώνουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά της online Βιομηχανίας της Φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο.

Διανύοντας το 6 κατά σειρά έτος, τα βραβεία Gold Circle απονέμονται με βάση τις κριτικές των πελατών στο site του Agoda.com, τις ανταγωνιστικές τιμές, τη χρήση του Ειδικού Συστήματος Ελέγχου (Yield Control System) που έχει αναπτύξει το Agoda.com, καθώς και τη βαθιά κατανόηση της πολυπλοκότητας της βιομηχανίας των online κρατήσεων.

“Σε μια έντονα ανταγωνιστική βιομηχανία, το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει το εξαιρετικό επίπεδο δέσμευσής μας απέναντι στην τεχνολογία αιχμής και την κορυφαία εξυπηρέτηση”, δηλώνει ο γενικός διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Ciryl Manguso. “Είναι εύλογο να αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, αφού η παρουσία του Sofitel Athens Airport στη διεθνή λίστα των βραβευμένων ξενοδοχείων του Agoda.com προάγει όχι μόνο το ξενοδοχείο αλλά και την ίδια την Ελλάδα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024