Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνής διάκριση για το γραφείο της Best Western Ελλάδος

Διεθνής διάκριση για το γραφείο της Best Western Ελλάδος

Ως ένα από τα τρία καλύτερα Best Western γραφεία διεθνώς αναδείχθηκε για το 2007 το γραφείο της Best Western Ελλάδος, έχοντας καλύψει με απόλυτη επιτυχία τους 8 ετήσιους στόχους, που […]

Ως ένα από τα τρία καλύτερα Best Western γραφεία διεθνώς αναδείχθηκε για το 2007 το γραφείο της Best Western Ελλάδος, έχοντας καλύψει με απόλυτη επιτυχία τους 8 ετήσιους στόχους, που θέτει η Best Western International και αποδεικνύοντας<...>ότι το σύνολο του προσωπικού του ελληνικού γραφείου εργάζεται με γνώμονα την αποτελεσματικότητα, τον επαγγελματισμό και την υψηλή ποιότητα.
Οι ετήσιοι στόχοι ανάπτυξης που θέτει η Best Western International σε όλα τα διεθνή γραφεία αφορούν:

  • στην βαθμολογία που δίνουν οι πελάτες στα Best Western ξενοδοχεία μέσω σχετικού ερωτηματολογίου που τους αποστέλλεται έπειτα από κάθε διαμονή τους σε ξενοδοχείο της αλυσίδας,
  • στην ανοδική πορεία της βαθμολογίας των ξενοδοχείων στον ετήσιο Έλεγχο Ποιότητας,
  • στην αύξηση των διανυκτερεύσεων,
  • στην ένταξη νέων ξενοδοχείων μελών,
  • στην ποιότητα των υπηρεσιών και το βαθμό ικανοποίησης των ξενοδοχείων μελών από τα κατά τόπους Best Western γραφεία.


Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης όλων των Best Western γραφείων ανακοινώθηκαν τον Απρίλιο στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια των εργασιών της διεθνούς συνάντησης των 100 ηγετικών στελεχών της Best Western International, κατά τη διάρκεια της οποίας η κυρία Κάρολ Μάρριοττ, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της Best Western Ελλάδος και της Best Western Ευρώπης παρέλαβε το βραβείο από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Best Western International κύριο David Kong.

Η ανοδική πορεία της Best Western International συνεχίσθηκε και το 2007. Η μεγαλύτερη αλυσίδα ανεξάρτητων ξενοδοχείων στον κόσμο διένειμε μέσω του online συστήματος κρατήσεων στα ξενοδοχεία μέλη της κρατήσεις μεμονωμένων πελατών αξίας 1,13 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 36% του τζίρου αυτού προήλθε από κρατήσεις που έγιναν μέσω του εταιρικού κόμβου και το 24% από τα τηλεφωνικά κέντρα κρατήσεων της αλυσίδας, ενώ το ποσοστό των διανυκτερεύσεων που πραγματοποιήθηκε μέσω των αεροπορικών συστημάτων ανήλθε στο 31%.

Αντίστοιχα και η Best Western Ελλάδος, που φέτος συμπληρώνει 18 χρόνια παρουσίας στην αγορά, το 2007 κατέγραψε αύξηση εσόδων κατά 24% και διανυκτερεύσεων κατά 22% στην Ελλάδα, ενώ συνολικά στην περιοχή ευθύνης του γραφείου η αύξηση που καταγράφηκε ήταν 36% στα έσοδα και 26% στις διανυκτερεύσεις, σε σχέση με τα αντίστοιχα μεγέθη του 2006. Στο σύνολο της περιοχής ευθύνης του Ελληνικού γραφείου, κυριότερη πηγή κρατήσεων αναδείχτηκε ο κόμβος της Best Western International, ο οποίος κάλυψε το 34,5% του τζίρου και το 37% των διανυκτερεύσεων, που πραγματοποιήθηκαν μέσω του online συστήματος κρατήσεων της αλυσίδας.

Παράλληλα, αύξηση παρουσιάζει και ο αριθμός των ξενοδοχείων μελών του γραφείου της Best Western Ελλάδος. Το 2007 εντάχθηκε 1 νέο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, 4 νέα ξενοδοχεία στη Ρουμανία και το πρώτο Best Western Ξενοδοχείο στην Αρμενία και πλέον το δυναμικό του ελληνικού γραφείου περιλαμβάνει 44 ξενοδοχεία – μέλη, ανεξάρτητης ιδιοκτησίας σε 4 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024