Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔημιουργία στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Atlantica Hotels και Natalie Tours

Δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Atlantica Hotels και Natalie Tours

Σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας κατέληξαν η εταιρία Atlantica Hotels, η οποία διαχειρίζεται 7 ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο (3 στην Αγία Νάπα, 3 στην Λεμεσό και 1 στην Πάφο), καθώς και […]

Σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας κατέληξαν η εταιρία Atlantica Hotels, η οποία διαχειρίζεται 7 ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο (3 στην Αγία Νάπα, 3 στην Λεμεσό και 1 στην Πάφο), καθώς και 3 στη Ρόδο (4 και 5 αστέρων), και η εταιρία<...>Natalie Tours, μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εταιρίες της Ρωσίας.

Βασιζόμενη στην εμπειρία της Atlantica Hotels και στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, την τεράστια εμπειρία της Natalie Tours σε Ισπανία και Ιταλία, η εταιρία Atlantica προχώρησε στη συμφωνία αυτή, έπειτα από αξιολόγηση της αγοράς και διαπίστωση της μεγάλης προοπτικής που υπάρχει από τη ρωσική αγορά για τον ανερχόμενο τουριστικό προορισμό της Κύπρου.

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στη αύξηση του ποσοστού συνολικής εισροής Ρώσων τουριστών στη Κύπρο κατά 20%, με την Natalie Tours να προσανατολίζεται σε μία αύξηση του 40%, σε σχέση με το 2007. Η αύξηση αυτή θα προέρχεται κυρίως από την περιφέρεια, με απευθείας πτήσεις πράγμα το οποίο δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.

Προσπάθεια όλων, όπως διαπιστώθηκε στην πρόσφατη κοινή δημοσιογραφική συνδιάσκεψη για την ανακοίνωση της συμφωνίας είναι αυτή η συνεργασία να αποδώσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη αφενός στις δύο εταιρίες και αφετέρου στην κυπριακή τουριστική οικονομία εν γένει. Την εκδήλωση κάλυψαν δημοσιογράφοι από τις μεγαλύτερες οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες της Ρωσίας και της Κύπρου. Κύριοι ομιλητές ήταν ο κ. Δημήτρης Νικολαίδης (Joint Managing Director) από τα Atlantica Hotels, ο κ. Vladimir Vorobiev (President) από την Natalie Tours, ο κ. Δώρος Γεωργιάδης (Marketing Tourist Officer-Russia) και η κυρία Elena Galushko (Marketing Manager-Russia Office) από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024