Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιπλή διάκριση για τα ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels
Διάκριση ξενοδοχείου

Διπλή διάκριση για τα ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels

Τα Above Blue Suites και Athermi Suites στη Σαντορίνη βρέθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας στην κατηγορία τους, όπως αυτά ψηφίστηκαν από τους χρήστες του Tripadvisor.

Δύο ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels διακρίθηκαν για τις υπηρεσίες τους από το Tripadvisor, καθώς συμπεριλήφθηκαν στο Top 25 B&Bs and Inns για την Ελλάδα στο πλαίσιο των Travelers’ Choice Awards 2017.

Τα Above Blue Suites και Athermi Suites στη Σαντορίνη, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς παγκοσμίως, βρέθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας στην κατηγορία τους, όπως αυτά ψηφίστηκαν από τους χρήστες του Tripadvisor.

Η κομψή αισθητική, η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση, οι ξεχωριστές παροχές και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες, καθώς και η μοναδική θέα στο τοπίο της Σαντορίνης είναι κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων που συνέβαλαν στο να συμπεριληφθούν ανάμεσα στα πιο αγαπημένα των αναγνωστών του Tripadvisor.


Athermi Suites.

Η εν λόγω διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Aqua Vista Hotels, καθώς επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά και την επιμονή στη δημιουργία μοναδικών hotel concepts και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με στόχο την αξέχαστη εμπειρία διαμονής στις μονάδες που διαχειρίζεται.

Το γεγονός ότι η διάκριση προέρχεται από τους ίδιους τους επισκέπτες των ξενοδοχείων αυξάνει τη σημασία της και παράλληλα το αίσθημα ευθύνης για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στο μέλλον.

Στη φωτογραφία, το Above Blue Suites.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024