Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔωρεά εξοπλισμού σίτισης στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος από το Athens Ledra Marriott
Πρόγραμμα "World of Opportunity"

Δωρεά εξοπλισμού σίτισης στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος από το Athens Ledra Marriott

Φέτος το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott Hotel συνεισφέρει ένα σημαντικό αριθμό από μαχαιροπίρουνα και πιάτα στο φιλανθρωπικό ίδρυμα 'Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος'.

Η Marriott International ανήκει σε χιλιάδες κοινότητες σε όλο τον κόσμο και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο με τη βοήθεια που τους προσφέρει συμβάλλοντας έτσι στο έργο τους. Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια με διάφορες συνεισφορές και δωρεές.

Μέσω του προγράμματος “World of Opportunity”, περισσότερα από 280 ξενοδοχεία της Marriott International σε ολόκληρη την Ευρώπη, συγκεντρώνουν χρήματα, κάνουν δωρεές και συμμετέχουν εθελοντικά σε συνεργασία με δύο φιλανθρωπικές εταιρείες, τα Παιδικά Χωριά SOS στην Ευρώπη και το Prince’s Trust Fairbridge πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φέτος το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott Hotel συνεισφέρει ένα σημαντικό αριθμό από μαχαιροπίρουνα και πιάτα στο φιλανθρωπικό ίδρυμα “Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος” και θα συνεχίσει να στηρίζει τα ιδρύματα αυτά σε κάθε ευκαιρία, καθώς πιστεύει πως  “όλοι φέρουμε ευθύνη και θα πρέπει να συμβάλουμε αντίστοιχα βοηθώντας τις κοινότητες αυτές στο έργο τους”.

Παιδικά Χωριά SOS – Ελλάδα
Το φιλανθρωπικό ίδρυμα “Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος” ιδρύθηκε το 1975. Αναγνωρίστηκε ως οργάνω2576/77 του Αστικού Δικαστηρίου και με την 1276/77 απόφαση αναγνωρίστηκε ως μη κερδοσκοπική Φιλανθρωπική οργάνωση, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας. Τα Παιδικά Χωριά SOS παρέχουν μόνιμη κατοικία σε εγκαταλελειμμένα, ορφανά και άπορα παιδιά. Τα παιδιά αυτά λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση και προετοιμάζονται ώστε να ανεξαρτητοποιηθούν κατά την ενηλικίωσή τους. Οι πρακτικές συνέπειες της ιδέας Παιδικά Χωριά SOS είχαν ισχυρή επιρροή στην εργασία με εγκαταλελειμμένα και ορφανά παιδιά σε όλο τον κόσμο. Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδα βασίζεται κυρίως σε πολλές ιδιωτικές, μικρές και μεγάλες δωρεές. Οι χορηγίες αποτελούν τη βάση για την καθημερινή λειτουργία των κοινοτήτων και των και τα κέντρων νεότητας, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στα λειτουργικά κόστη και τα έξοδα συντήρησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024