Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔύο νέες μονάδες στην Αquis Hotels & Resorts
Ο όμιλος αριθμεί ήδη 15 ξενοδοχειακά συγκροτήματα

Δύο νέες μονάδες στην Αquis Hotels & Resorts

Ενισχύεται ο “στόλος” του Ομίλου Aquis Hotels and Resorts με την απόκτηση δύο νέων ξενοδοχειακών μονάδων. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου, εφαρμόζοντας το τρίπτυχο “αγορές, μακροχρόνιες μισθώσεις και […]

Ενισχύεται ο “στόλος” του Ομίλου Aquis Hotels and Resorts με την απόκτηση δύο νέων ξενοδοχειακών μονάδων. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου<...> του Ομίλου, εφαρμόζοντας το τρίπτυχο “αγορές, μακροχρόνιες μισθώσεις και ανάληψη του management”, επεκτείνουν τις δραστηριότητες της εταιρείας στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία μακροχρόνιας μίσθωσης των ξενοδοχειακών μονάδων Miramare Wonderland στη Ρόδο και Arina Sand στην Κρήτη, τα οποία είναι ιδιοκτησίας της κας Τζίνας Μαμιδάκη και της κας Μαριλένας Μαμιδάκη αντίστοιχα.

Με την απόκτηση των ανωτέρω μονάδων ο Όμιλος αριθμεί ήδη 15 ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καθώς κατέχει:

Κέρκυρα
Αquis Agios Gordios Beach Hotel
Aquis Capo Di Corfu
Aquis Corfu Holiday Palace Hotel
Aquis Pelekas Beach Hotel
Aquis Sandy Beach Resort
Corfu Palace Hotel

Κρήτη
Aquis Bella Beach Hotel
Aquis Blue Marine Resort & Spa
Aquis Blue Sea Resort & Spa
Aquis Silva Beach Hotel
Aquis Vasia Beach & Spa
Aquis Zorbas Village
Aquis Arina Sand

Kως
Aquis Marine Resort & Waterpark

Ρόδος
Aquis Miramare Wonderland

Ο Ομιλος Aquis Hotels & Resorts, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, απέσπασε μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις, καθώς η TUI Αγγλίας απένειμε το Χρυσό Βραβείο στο ξενοδοχείο της στην Κέρκυρα
Aquis Agios Gordios Beach Hotel, για τα υψηλά ποσοστά που απέσπασε όσον αφορά στην ικανοποίηση των πελατών της.

Η εταιρεία, συνεχίζοντας τις επενδυτικές της δραστηριότητες με στόχο τη βελτίωση όλων των μονάδων της, ολοκληρώνει έως το τέλος του τρέχοντος μηνός τις ανακαινίσεις των τριών μονάδων της στην Κρήτη, του Aquis Silva Beach Hotel, του Aquis Zorbas Village και του Aquis Bella Beach. Η συγκεκριμένη επένδυση ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ, καθώς η αναβάθμιση των εν λόγω μονάδων ήταν πλήρης με αποτέλεσμα να ανοίξουν με νέα – ανανεωμένη μορφή.

Η Aquis Hotels & Resorts αποφάσισε να επιμηκύνει την τουριστική περίοδο. Αρκετές από τις μονάδες της, ειδικά στην Κέρκυρα, ανοίγουν τις πόρτες τους από την 1η Απριλίου. Η εταιρεία προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στην υλοποίηση των σχέδιών της που περιλαμβάνουν πολλές και σημαντικές επενδύσεις στην εσωτερική αγορά, αλλά και στο χώρο της Ν.Α. Μεσογείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024