Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαeasyHotel: Δωμάτιο στο κέντρο του Λονδίνου από 5 λίρες

easyHotel: Δωμάτιο στο κέντρο του Λονδίνου από 5 λίρες

Με την πρόσφατη αγορά ενός ξενοδοχείου στο κέντρο του Λονδίνου, το easyGroup παρουσίασε τα easyHotel, που υπόσχονται τιμές ‘χαμηλού κόστους’ μετά τις κρουαζιέρες και στις διανυκτερεύσεις. Το πρώτο easyHotel θα […]

Με την πρόσφατη αγορά ενός ξενοδοχείου στο κέντρο του Λονδίνου, το easyGroup παρουσίασε τα easyHotel, που υπόσχονται τιμές ‘χαμηλού κόστους’<...> μετά τις κρουαζιέρες και στις διανυκτερεύσεις. Το πρώτο easyHotel θα λειτουργήσει μέσα στο 2004, αφού πρώτα γίνουν οι κατάλληλες επεμβάσεις.

Τα ξενοδοχεία easyHotel θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των μεγάλων πόλεων, ενώ οι χρήστες του Internet θα μπορούν να βλέπουν τα δωμάτια μέσω τρισδιάστατων φωτογραφιών και να κάνουν κράτηση με την χρήση της πιστωτικής τους κάρτας. είναι η γνωστή πια φιλοσοφία του ιδρυτή και ιδιοκτήτη του easyGroup Στέλιου Χατζηιωάννου, ‘η καλύτερη τιμή για εκείνον που έκανε πολύ νωρίς κράτηση και εκτός υψηλής περιόδου’.

Αρχικά είχε επιλεγεί το όνομα easyDorm, το οποίο όμως επειδή παρέπεμπε σε καταλύματα όπου μοιράζεται το μπάνιο απορρίφθηκε με δεδομένο ότι τα easyHotel θα διαθέτουν μπάνια μέσα στα δωμάτια.

Τα ξενοδοχεία easyHotel δεν θα διαθέτουν εστιατόρια, ενώ η υπηρεσία δωματίων (Housekeeping) θα χρεώνεται επιπλέον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024