Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈφυγε από τη ζωή ο διευθυντής του Elounda Beach, Eduardo Sgubin
Ξενοδοχεία

Έφυγε από τη ζωή ο διευθυντής του Elounda Beach, Eduardo Sgubin

'Ο υποδειγματικός επαγγελματισμός του, το ήθος, το μεγάλο ταλέντο του και ο σεβασμός προς όλους τους συνεργάτες τον οδήγησαν άξια στη θέση του διευθυντή του αγαπημένου του Elounda Beach', αναφέρει το ΔΣ της Ήλιος ΑΕ.

Ο Ιταλός διευθυντής του Elounda Beach, Eduardo “Eddie” Sgubin έφυγε από τη ζωή, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 55 ετών. Άρχισε την καριέρα του στην Ελούντα στα 28 του χρόνια του μαθήτευσε δίπλα στον επί δεκαετίες διευθυντή του εμβληματικού ξενοδοχείου Μανόλη Ρασούλη, τον οποίο και διαδέχθηκε μετά την συνταξιοδότησή του, το 2019.

Το ΔΣ της Ήλιος ΑΕ τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook:

“Αντίο μοναδικέ μας Eddie…

“Στις 5 Ιουλίου 2022 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος και πολύτιμος συνεργάτης μας Edoardo Sgubin, νικημένος από την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ήταν το 1995 όταν ένας τότε 28χρονος Edoardo, Eddie όπως τον αποκαλούσαμε, ήρθε να εργαστεί στο Elounda beach από τη γενέτειρά του Ιταλία. Γεμάτος πάθος, ενέργεια και αστείρευτη έμπνευση ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία μαζί μας. Ο υποδειγματικός επαγγελματισμός του, το ήθος, το μεγάλο ταλέντο του και ο σεβασμός προς όλους τους συνεργάτες τον οδήγησαν άξια στη θέση του διευθυντή του αγαπημένου του Elounda Beach. Από τη θέση αυτή με ήθος, σοβαρότητα, αλλά και με δημιουργικότητα και έμπνευση συνέβαλε στην αμάπτυξη και την εξέλιξη των ξενοδοχείων Elounda Beach και Elounda Bay Palace της οικογένειας Μαντωνανάκη.

Ο Eddie, ο δικός μας Eddie, αγάπησε και υπηρέτησε τα ξενοδοχεία Elounda Beach και Elounda Bay Palace και έκανε την Κρήτη πατρίδα του. Ήταν πολύ αγαπητός σε όλους και ζούσε με ένταση και αστείρευτο πάθος για τη ζωή.

Λαλό σου ταξίδι μοναδικέ μας Eddie. Θα σε θυμόμαστε με πολλή αγάπη για πάντα.

Το ΔΣ της Ήλιος ΑΕ”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024