Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕγκαινιάστηκε το νεόδμητο ξενοδοχείο 3 αστέρων «Δένθις» στην Αρτεμισία της Ορεινής Μεσσηνίας
Ξενοδοχεία

Εγκαινιάστηκε το νεόδμητο ξενοδοχείο 3 αστέρων «Δένθις» στην Αρτεμισία της Ορεινής Μεσσηνίας

Πραγματοποιήθηκαν και επίσημα
τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου Ξενοδοχείου Denthis Hotel στην Αρτεμισία της Ορεινής Μεσσηνίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα ενθουσιασμού τα επίσημα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου Ξενοδοχείου «Δένθις», του κ. Παναγιώτη Παυλάκου, στην Αρτεμισία της Ορεινής Μεσσηνίας.

Φορείς του τόπου, εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, συνεργάτες, ντόπιοι και φίλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και προσήλθαν για να εκφράσουν τις ευχές τους και να ξεναγηθούν στους φιλόξενους και ζεστούς χώρους του ξενοδοχείου.

Το “παρών” έδωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμισίας κ. Παναγιώτης Διονυσόπουλος, ο οποίος αφού έκοψε την κορδέλα έδωσε πολλά συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη κ. Παυλάκο, τονίζοντας του ότι με τη δημιουργία του ξενοδοχείου αναδεικνύει τον τόπο αυτό ως ένα νέο προορισμό φυσικής ομορφιάς κοντά στην Καλαμάτα, συμβάλλοντας ουσιαστικά τόσο στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής όσο και της Μεσσηνίας γενικότερα.

Τα εύσημα έδωσε και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Καλαμάτας κ. Σαράντος Μαρινάκης για την επένδυση αυτή ενώ ο εκπρόσωπος του Επιμελητήριου Μεσσηνίας κ. Μενέλαος Κουτέλας σημείωσε ότι το «Δένθις» είναι ένα ξενοδοχείο που θα αναπτύξει την γύρω περιοχή και θα δώσει ζωή στην τοπική κοινωνία.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα ποιοτικά και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια, το εστιατόριο, το αίθριο και η πισίνα με το υδρομασάζ που είναι ήδη σε λειτουργία και έτοιμα να υποδεχτούν τους επισκέπτες που επιζητούν μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής.

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εκλεπτυσμένα εδέσματα που δημιούργησε ο σεφ του Εστιατορίου «Δένθις» και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, συνοδεία φαγητού και ποτού.

Οι καλεσμένοι έδωσαν πολλές ευχές στον κ. Παναγιώτη Παυλάκο για το Denthis Hotel το οποίο έρχεται να προστεθεί στις ταξιδιωτικές προτάσεις που προσφέρουν όχι μόνο ιδανικές συνθήκες διαμονής αλλά ένα μοναδικό συνδυασμό φύσης, βουνού και θάλασσας, που προσφέρει αγαλλίαση σε ψυχή και σώμα και τις 4 εποχές του χρόνου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024