Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΈνα ακόμα ελληνικό ξενοδοχείο εντάχθηκε στην αλυσίδα Small Luxury Hotels of the World

Ένα ακόμα ελληνικό ξενοδοχείο εντάχθηκε στην αλυσίδα Small Luxury Hotels of the World

Στην παγκοσμίως γνωστή αλυσίδα Small Luxury Hotels of the World εντάχθηκε πρόσφατα το Hotel Nikopolis Thessaloniki – 5* De Luxe. Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνει την θέση του ως ένα […]

Στην παγκοσμίως γνωστή αλυσίδα Small Luxury Hotels of the World εντάχθηκε πρόσφατα το Hotel Nikopolis Thessaloniki – 5* De Luxe. Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνει την θέση του ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία<...>πολυτελείας στον κόσμο.

Η Small Luxury Hotels είναι μια παγκόσμια εταιρία με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία σε global luxury travel markets. Συνεργάζεται με πάνω από 440 πολυτελή ξενοδοχεία σε περίπου 70 χώρες, τα οποία επιλέγονται προσεκτικά για την προσωπικότητα, τις υπηρεσίες και την τεχνολογία τους.

Το Hotel Nikopolis Thessaloniki ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών αποτελεί μία ξεχωριστά ελκυστική επιλογή. Απέχει 3 χλμ. από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Προσφέρει υψηλού επιπέδου προσωποποιημένο service, άψογη εξυπηρέτηση και εξαιρετικό περιβάλλον στους άνετους και μοντέρνα διακοσμημένους χώρους του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024