Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΈνα ακόμα βραβείο φιλοξενίας για την AKS Hotels

Ένα ακόμα βραβείο φιλοξενίας για την AKS Hotels

Το ξενοδοχείο AKS Porto Heli στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας στα πλαίσια συνεργασίας με την εταιρεία παροχής χρονομισθωμένων διακοπών RCI, βραβεύτηκε τον Μάιο από τα συγκεκριμένα μέλη με το “RCI Hospitality […]

Το ξενοδοχείο AKS Porto Heli στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας στα πλαίσια συνεργασίας με την εταιρεία παροχής χρονομισθωμένων διακοπών RCI,<...> βραβεύτηκε τον Μάιο από τα συγκεκριμένα μέλη με το “RCI Hospitality Award”.

Η διάκριση αυτή του ξενοδοχείου AKS Porto Heli είναι αποτέλεσμα της ικανοποίησης των επισκεπτών της RCI που υπολογίζεται μέσω ειδικά διαμορφωμένων ερωτηματολογίων, τα οποία αφορούν τη διαδικασία check-in & check-out, καθώς και την γενικότερη αίσθηση φιλοξενίας στην εξυπηρέτηση και στο συνολικό επίπεδο ικανοποίησης διαμονής. Τα ερωτηματολόγια συμπληρώνονται αποκλειστικά από τα μέλη της RCI, κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο ξενοδοχείο και αποστέλλονται κατευθείαν στα κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, ενώ σε ετήσια βάση πραγματοποιούνται έλεγχοι και από τα ίδια τα στελέχη της RCI.

Τα επίπεδα αξιολόγησης της RCI έχουν δεδομένη διαδικασία βαθμολογίας, ιδιαίτερα υψηλή, καθιστώντας έτσι το βραβείο αυτό μια πολύ σημαντική διάκριση για την AKS Hotels.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024