Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνδεχόμενο εμπρησμού στο Athenaeum Palace & Luxury Suites
Ξενοδοχεία

Ενδεχόμενο εμπρησμού στο Athenaeum Palace & Luxury Suites

Το ξενοδοχείο δε δέχεται online κρατήσεις και στον ιστότοπο της Booking αναγράφεται: 'Λυπούμαστε, αλλά το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κρατήσεις στον ιστοχώρο μας προς το παρόν'.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε την έρευνα για την πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace & Luxury Suites επί της λεωφόρου Συγγρού, για την οποία, από την πρώτη στιγμή υπήρξαν ενδείξεις εμπρησμού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία που επέβαλαν την ανάληψη της έρευνας για την υπόθεση από την αστυνομία.

Υπάρχουν τρεις τραυματισμοί ενοίκων, εκ των οποίων μια 24χρονη τουρίστρια, που φέρει και εγκαύματα, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου και η κατάσταση της θεωρείται πολύ σοβαρή.
 
Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο όροφο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά και στον διάδρομο του δευτέρου ορόφου, βρέθηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό. Ειδικότερα, στον διάδρομο του 2ου ορόφου, μπροστά στα δωμάτια 201 και 202, βρέθηκαν άθικτα δύο πλαστικά μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, ενώ ένα ίδιο μπιτόνι βρέθηκε και στον πρώτο όροφο.

Είκοσι άτομα απεγκλωβίστηκαν συνολικά από τους πυροσβέστες στο κεντρικό ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού στο Νέο Κόσμο όπου έσπασε πυρκαγιά το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός.

Από τους 20 που απεγκλωβίστηκαν, τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο, με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, λόγω των πυκνών καπνών που γέμισε το κτήριο.

Το ξενοδοχείο δε δέχεται online κρατήσεις και στον ιστότοπο της Booking αναγράφεται: “Λυπούμαστε, αλλά το κατάλυμα αυτό δεν δέχεται κρατήσεις στον ιστοχώρο μας προς το παρόν”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024