Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπανέναρξη λειτουργίας του AMANZOE
Ξενοδοχεία

Επανέναρξη λειτουργίας του AMANZOE

Όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις θα είναι πλήρως λειτουργικές, συμπεριλαμβανομένου του Beach Club, του μπαρ, του εστιατορίου, του γυμναστηρίου, του spa, και του yoga studio στο κεντρικό κτίριο του Amanzoe. Το εστιατόριο Nama και η παρακείμενη πισίνα του θα ανοίξουν ξανά σύντομα μετά τις εργασίες εξωραϊσμού.

Από το Σάββατο 9 Ιουλίου το Amanzoe θα ξαναρχίσει να λειτουργεί και θα καλωσορίσει ξανά τους επισκέπτες του. “Χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των τοπικών αρχών και των εθελοντών, η έκταση της πυρκαγιάς δεν ήταν τόσο σφοδρή όσο αρχικά φοβόμασταν, επιτρέποντας έτσι στο Amanzoe να συνεχίσει επιτυχώς την λειτουργία του για τη θερινή περίοδο”, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

“Κατά την επανέναρξη της λειτουργίας μας, αρχικά θα επικεντρωθούμε σε έναν επιλεγμένο αριθμό βιλών και παραθαλάσσιων καμπανών, τις οποίες θα ακολουθήσουν αρκετά Pavilion από την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Είμαστε ευγνώμονες που ένας περιορισμένος αριθμός Pavilion υπέστη μόνο εξωτερικές ζημιές, επιτρέποντάς μας έτσι να εντάξουμε τα δωμάτια ξανά στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων. Όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις θα είναι πλήρως λειτουργικές, συμπεριλαμβανομένου του Beach Club, του μπαρ, του εστιατορίου, του γυμναστηρίου, του spa, και του yoga studio στο κεντρικό κτίριο του Amanzoe. Το εστιατόριο Nama και η παρακείμενη πισίνα του θα ανοίξουν ξανά σύντομα μετά τις εργασίες εξωραϊσμού, με επιλεγμένα πιάτα από το μενού διαθέσιμα στους επισκέπτες να απολαύσουν στο μπαρ.

Ως προς τα τμήματα του περιβάλλοντος τοπίου τα οποία επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά, η ομάδα μας ήδη αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής και την αναφύτευση της χλωρίδας. Με την ευκαιρία του εορτασμού της 10ης επετείου αυτού του εμβληματικού συγκροτήματος, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη συμβολική σημασία μετά τα πρόσφατα γεγονότα, προσκαλούμε τους επισκέπτες να γιορτάσουν μαζί μας διαμένοντας στο ξενοδοχείο και να συμβάλουν στις προσπάθειες αναδάσωσης του περιβάλλοντος χώρου φυτεύοντας ένα δενδρύλλιο. Για κάθε δέντρο που φυτεύεται, το Amanzoe θα κάνει μια δωρεά στις τοπικές πυροσβεστικές αρχές που μας βοήθησαν στη διαφύλαξη του συγκροτήματος.

Λόγω της αρχικής περιορισμένης διαθεσιμότητας των Pavilion, η ομάδα μας επικοινωνεί με όλους τους επισκέπτες για να επιβεβαιώσει την κατάσταση της κράτησής τους. Εργαζόμαστε συστηματικά και επικοινωνούμε με όσους έχουν επικείμενες κρατήσεις κατά προτεραιότητα.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας ανυπομονεί να υποδεχτεί τους επισκέπτες πίσω στο καταφύγιό μας στην κορυφή του λόφου και επωφελούμαστε αυτής της ευκαιρίας για να διαβεβαιώσουμε ότι η εμπειρία του Amanzoe παραμένει ανεπηρέαστη”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024