Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπεκτείνει τις δραστηριότητες της η Medotels

Επεκτείνει τις δραστηριότητες της η Medotels

Ανασυγκρότηση δυνάμεων, εξάπλωση των δραστηριοτήτων, και νέα μέλη έχει να παρουσιάσει η εταιρία marketing και πωλήσεων ξενοδοχείων Medotels, σύμφωνα με τον ιδρυτή της κ. Λευτέρη Σεργίδη. Η εταιρία στο τελευταίο […]

Ανασυγκρότηση δυνάμεων, εξάπλωση των δραστηριοτήτων, και νέα μέλη έχει να παρουσιάσει η εταιρία marketing και πωλήσεων ξενοδοχείων Medotels<.><...>, σύμφωνα με τον ιδρυτή της κ. Λευτέρη Σεργίδη.
Η εταιρία στο τελευταίο 8μηνο πρόσθεσε στο δυναμικό της νέα ξενοδοχεία κυρίως στις κατηγορίες 'Elite Collection', και στην 'First Class Collection'. Η εξάπλωση αυτών των δύο κατηγοριών αποτελεί τον κύριο στόχο της Medotels. Μεταξύ των νέων ξενοδοχείων στην κατηγορία 'First Class Collection' βρίσκονται ξενοδοχεία στην Αυστρία, στο Μπαχρέιν, την Αίγυπτο με πλωτά ξενοδοχεία για κρουαζιέρες στο Νείλο, την Μάλτα, και το Κατάρ.
Όσον αφορά την Ελλάδα έχουν προστεθεί ξενοδοχεία στην Χαλκιδική το Alexandra Village Resort, στην Κρήτη το Hermes Hotel, στη Σαντορίνη το Antinea Hotel και το Mediterranean Beach, στην Σύρο το Emilia Luxury Suites Hotel, και στη Θεσσαλονίκη το City Hotel.
Στην κατηγορία 'Elite Collection' καινούργια ξενοδοχεία είναι στην Χαλκιδική το Eagles Palace Hotel, στην Ιθάκη το Peratzada, στην Πάτρα το Primarolia Art Hotel, στη Σαντορίνη το Pantheon Deluxe Villas, και στην Μάλτα το San Lawrenz Leisure Resort.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024