Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕπένδυση κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ στην ξενοδοχειακή πλατφόρμα Bidroom.com
Online travel

Επένδυση κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ στην ξενοδοχειακή πλατφόρμα Bidroom.com

Το νέο ΔΣ της εταιρείας ανακοίνωσε νέα στρατηγικά σχέδια, που περιλαμβάνουν βελτίωση προϊόντων, ανάπτυξη ιδεών και σταθερή ανάπτυξη της κοινότητας της Bidroom.

Δύο μήνες αφότου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέλαβε τα καθήκοντά του, η Bidroom, μία ανερχόμενη online ταξιδιωτική κοινότητα, ανακοίνωσε σημαντικές επενδύσεις κεφαλαίων που θα χρησιμοποιηθούν για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη της.

Η Bidroom αποτελεί μια πρωτοβουλία σχεδιασμένη από ξενοδόχους για ξενοδόχους και ξεκίνησε το 2014. Η εταιρεία αποτελεί μια εναλλακτική λύση για τις πλατφόρμες υψηλής προμήθειας και μια η οποία φέρνει περισσότερη επιχειρηματική ελευθερία στη βιομηχανία της φιλοξενίας. Τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία εισήλθε σε μια νέα φάση με την επέκταση του Διοικητικού Συμβουλίου. Το συμβούλιο ανακοίνωσε νέα στρατηγικά σχέδια, που περιλαμβάνουν βελτίωση προϊόντων, ανάπτυξη ιδεών και σταθερή ανάπτυξη της κοινότητας της Bidroom.

Απαιτούνται σημαντικοί πόροι για το ταχύ διεθνές λανσάρισμα. Σύμφωνα με τον CEO Bas Tolmeijer, το εργατικό δυναμικό της Bidroom θα επεκταθεί σε 200 υπαλλήλους εντός του επόμενου έτους, αφού η εταιρεία μετακομίσει σε ένα νέο, υπερσύγχρονο γραφείο στην Κρακοβία τον Απρίλιο του 2019.  Ο ίδιος λέει ότι αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στην πρόσληψη ειδικών πληροφορικής, προωθητών πωλήσεων και υπαλλήλων εξυπηρέτησης πελατών. Η εισφορά κεφαλαίου θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την ανανέωση του επιχειρησιακού μοντέλου, την ανάπτυξη έξυπνης τεχνολογίας και την επέκταση της διαθεσιμότητάς του μέσω της σύμπραξης με περισσότερες μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων. Ο Tolmeijer προσθέτει επίσης ότι οι επενδύσεις γίνονται σε μια βιώσιμη συνεργασία με διάφορους παγκόσμιους εταίρους όπως η Visa, η οποία πρόσφατα σύναψε αποκλειστική συνεργασία με τη Bidroom. Οι νέοι μέτοχοι είναι κυρίως τα λεγόμενα οικογενειακά γραφεία που έχουν εμπιστοσύνη στη νέα ιδέα.

Η Bidroom εργάζεται παρασκηνιακά για να οριστικοποιήσει τη νέα στρατηγική ανάπτυξης και να ξεκινήσει καμπάνιες για τους καταναλωτές. Σύμφωνα με τον Francesco Monaco, CCO της Bidroom, η ειδική συνεργασία με τη Visa έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους καρτών Visa στην Ευρώπη να γνωρίσουν τα οφέλη από την κράτηση μέσω της Bidroom. “Η έρευνά μας έχει δείξει ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη ανάγκη για αστικά ταξίδια, όπου οι άνθρωποι συχνά επιλέγουν ξενοδοχεία υψηλότερης κατηγορίας. Έχοντας αυτό υπόψη, η Bidroom αποφάσισε να πληρώσει τα έξοδα ενεργοποίησης για τα επόμενα 10.000 ξενοδοχεία που θα εγγραφούν”, λέει ο κ. Monaco. Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι θα ανοίξει νέα γραφεία και θα επεκτείνει βραχυπρόθεσμα τις ομάδες της, προκειμένου να μπορέσει να βελτιστοποιήσει τις υπηρεσίες προς τα ξενοδοχεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024