Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπίσημα εγκαίνια για το Divani Apollon Palace

Επίσημα εγκαίνια για το Divani Apollon Palace

Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace έκανε χθες τα επίσημα εγκαίνια του, αφού ήδη έχει ξεκινήσει την λειτουργία του από τις 20 Ιουλίου 1999. Το ξενοδοχείο που άφησε εποχή στο Καβούρι […]

Το ξενοδοχείο Divani<.> Apollon Palace έκανε χθες τα επίσημα εγκαίνια του, αφού ήδη<...> έχει ξεκινήσει την λειτουργία του από τις 20 Ιουλίου 1999.
Το ξενοδοχείο που άφησε εποχή στο Καβούρι λειτουργεί με νέο προφίλ και αποτελεί ιδανικό τόπο για συνέδρια και διακοπές.
Στις αρχές του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση του ξενοδοχείου συνολικού κόστους επένδυσης 3 δισ. δραχμών.
Το Divani Apollon Palace διαθέτει 286 δωμάτια εκ των οποίων τα 7 είναι υπερπολυτελείς σουίτες. Όλα τα δωμάτια έχουν βεράντα και θέα στην θάλασσα και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για τον επαγγελματία ταξιδιώτη, όπως δορυφορική τηλεόραση, αυτόματο τηλεφωνητή, port data modem, ISDN γραμμές, δεύτερη συσκευή τηλεφώνου στο μπάνιο, χρηματοκιβώτια και άλλα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 4 διαφορετικούς πολυλειτουργικούς χώρους δυναμικότητας 1.500 ατόμων και μεγάλα foyer, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού συνεδρίου.
Τα οκτώ στρέμματα των καταπράσινων κήπων συμπληρώνονται με 2 πισίνες με κολύμβηση αντιθέτου φοράς και υδρομασάζ, καθώς και γήπεδα τένις, μπάσκετ, και πλήρη παιδική χαρά.
Την άνοιξη του 2000, η εταιρία στοχεύει στην εγκατάσταση θαλασσοθεραπείας, φυσικής ζωής και άθλησης.
Με την λειτουργία του Divani Apollon Palace ο όμιλος διαθέτει 7 ιδιόκτητες μονάδες συνολικής δυναμικότητας 3.000 κρεβατιών εκ των οποίων τα 2.000 κρεβάτια βρίσκονται στην Αθήνα και ανήκουν στην κατηγορία πολυτελείας.
Να σημειώσουμε ότι η ιδιοκτήτρια εταιρία Caravel Α.Ε. βρίσκεται στη διαδικασία κατάθεσης του Ενημερωτικού Δελτίου για την ένταξή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών όπου θα διαθέσει το 25% των μετοχών της για να αυξήσει το μετοχικό της κεφάλαιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024