Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπίσημα εγκαίνια για το Wyndham Grand Athens
Ξενοδοχεία

Επίσημα εγκαίνια για το Wyndham Grand Athens

Το 8όροφο ξενοδοχείο διαθέτει 276 μοντέρνα, πλήρως ανακαινισμένα, δωμάτια και σουίτες, με θέα στην Αθήνα και την Ακρόπολη.

Η Αθήνα υποδέχθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο το Wyndham Grand Athens. Η εκδήλωση των εγκαινίων της Δευτέρας 27 Μαρτίου παρέπεμπαν στη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει ο παγκόσμιος ξενοδοχειακός κολοσσός Wyndham Hotel Group και η ελληνική συμβουλευτική εταιρεία hotel management & development Zeus International, που η επιτυχής συνεργασία τους είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του Wyndham Grand Athens.


Ο ιδρυτής της Zeus International κ. Χάρης Σιγανός.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ξενοδοχείο και τους ιδιαίτερους χώρους του με την καλαίσθητη προσέγγιση και λειτουργική αρχιτεκτονική. Το εστιατόριο “Fos”, το Lobby “Silk” και το rooftop “Αbove” συγκέντρωσαν τα βλέμματα των καλεσμένων οι οποίοι περιηγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας κεράσματα από τον διακεκριμένο Chef Κώστα Νάνο.


Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotel Group Geoff Ballotti.

Οικοδεσπότες του Grand Opening Party ήταν ο ιδρυτής της Zeus International κ. Χάρης Σιγανός, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotel Group Geoff Ballotti, ο κ. Γιώργος Μαργαρίτης γενικος διευθυντής του ξενοδοχείου και ο Daniel Ruff πρόεδρος και Managing Director της Wyndham Hotel Group EMEA. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, ο Αμερικανός πρέσβης Geoffrey Pyatt, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και πολλοί άλλοι επίτιμοι καλεσμένοι.

Ήδη το Wyndham Grand Athens, ξεκινώντας τη λειτουργία του από τον Δεκέμβριο, έχει καθιερωθεί στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας προσφέροντας μοναδική προσβασιμότητα, 360° θέα, ευρύχωρα δωμάτια, ενώ το rooftop restaurant Above διαθέτει ένα από τα πιο πολυσυλλεκτικά και διεθνή μενού της πόλης και εντυπωσιακή θέα της πόλης.

Το 8όροφο ξενοδοχείο διαθέτει 276 μοντέρνα, πλήρως ανακαινισμένα, δωμάτια και σουίτες, με θέα στην Αθήνα και την Ακρόπολη. Ακόμη, διαθέτει 14 multi-functional χώρους, συνεδριακές αίθουσες και εστιατόρια, με συνολική χωρητικότητα έως 2.000 άτομα. Δωρεάν Super speed wi-fi διατίθεται στα δωμάτια και όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Στη φωτογραφία, ο κ. Γιώργος Μαργαρίτης, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, ο ιδρυτής της Zeus International κ. Χάρης Σιγανός, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotel Group Geoff Ballotti, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Αμερικανός πρέσβης Geoffrey Pyatt και ο Daniel Ruff, πρόεδρος και Managing Director της Wyndham Hotel Group EMEA.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024