Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπίσημη έναρξη για το νέο ξενοδοχείο της Starwood στην Τυνησία

Επίσημη έναρξη για το νέο ξενοδοχείο της Starwood στην Τυνησία

Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου Sheraton Tunis, το δεύτερο ξενοδοχείο της στην Τυνησία μετά το πρώτη της στην πόλη Hammamet, το […]

Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου Sheraton Tunis, το<...> δεύτερο ξενοδοχείο της στην Τυνησία μετά το πρώτη της στην πόλη Hammamet, το οποίο διατηρεί τη διεθνή φήμη της επωνυμίας Sheraton International.

Το ξενοδοχείο Sheraton Tunis βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του Belvedere Parc με θέα όλη την πόλη. Το ξενοδοχείο μόλις ολοκλήρωσε τις εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης και λειτουργεί σήμερα με ένα νέο, μοντέρνο και άνετο στυλ. Έγινε μέλος της διεθνούς αλυσίδας τον Οκτώβριο του 2003 μετά από ένα μακροχρόνιο διοικητικό συμβόλαιο με την Εταιρία Marhaba Belvedere, στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο.

Το Sheraton Tunis διαθέτει 271 δωμάτια, εκ των οποίων 23 σουίτες και 28 δωμάτια ή σουίτες για μη καπνιστές, επιβλητικές αίθουσες δεξιώσεων και εκδηλώσεων, spa, εστιατόρια με μεγάλη ποικιλία μενού, πισίνες και πολλές άλλες παροχές και υπηρεσίες που ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα.

Σύμφωνα με τον κύριο Valentino Bertolini, Διευθυντή Τομέα της Starwood Hotels & Resorts Worldwide: “Το νέο απόκτημα της πρωτεύουσας φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς για επαγγελματικά ταξίδια και διακοπές, διότι πιστεύουμε στους μεμονωμένους πελάτες και έχουμε επενδύσει για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα αυτό, τόσο για ντόπιους πελάτες όσο και για αυτούς από το εξωτερικό”. Και συμπληρώνει: “Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον κύριο Hichem Driss, γνωστό Τυνήσιο επιχειρηματία στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και Πρόεδρο της Εταιρείας Marhaba Belvedere, για το όραμα αυτό και για την εμπιστοσύνη τους με την υπογραφή αυτής της συνεργασίας που υλοποιείται στο Sheraton Tunis.

“Με το υψηλής ποιότητας προϊόν της σύλληψης αυτής, η Sheraton θα ανεβάσει το ξενοδοχείο στο υψηλότερο επίπεδο των πιο αναγνωρισμένων ξενοδοχείων στην Τυνησία.” σημείωσε ο κύριος Hichem Driss, υπογραμμίζοντας “Το ενδιαφέρον μας για την επωνυμία Sheraton αντανακλά το ενδιαφέρον μας για υψηλό επίπεδο την ίδια στιγμή που θέλουμε μεγαλύτερη πρόοδο στη χώρα μας. Η Starwood θα συμβάλλει σε αυτό, χάρη στην τρομερή της αξία και τη θέση της στην αγορά”.

Το Sheraton Tunis, το οποίο έχει ως στόχο να γίνει το ιδανικό μέρος τόσο για επαγγελματικά όσο και για ταξίδια αναψυχής, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Diplomatic Business Center της Τύνιδας και σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Tunis Carthage International Airport.

Τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ευχάριστη διακόσμηση και επίπλωση με πολυτελή τελειώματα. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με δορυφορική τηλεόραση, minibar, τηλέφωνο, πιστολάκι για τα μαλλιά στο μπάνιο, και ένα internet connection kit. Τα τέσσερα εστιατόριά του προσφέρουν νοστιμότατες Τυνησιακές, Μεσογειακές και διεθνείς σπεσιαλιτέ.

“Το Sheraton Tunis πρόκειται θα είναι κατ` αρχάς ένα Τυνησιακό ξενοδοχείο, προορισμένο για τους Τυνήσιους και διαθέτοντας την Τυνησιακή τεχνογνωσία, κάτω από μία διεθνή ταμπέλα και τα διεθνή πρότυπα” είπε ο κύριος Alexander Gassauer, Γενικός Διευθυντής του Sheraton Tunis.

Σημαντικός ο τουρισμός για την Τυνησία

Ο τριτογενής παράγοντας της Τυνησίας αντιπροσωπεύει το 50% του Ακαθάριστου Εθνικού Εισοδήματος. Ο Τουρισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον τομέα των υπηρεσιών με περισσότερους από 5 εκατ. τουρίστες το χρόνο (από Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία, Αραβικά Κράτη).

Ο αναπτυσσόμενος τουριστικός τομέας αποτελεί πλέον την πρώτη “εξαγωγική” δραστηριότητα της χώρας (με εγγυημένη εισροή συναλλάγματος), καθώς οι εισπράξεις αυτές καλύπτουν ποσοστό μεγαλύτερο του 60% του εμπορικού ελλείμματος της Τυνησίας. Ο τομέας αυτός αποτελεί έναν από τις βασικές πηγές απασχόλησης, με περισσότερους από 44.000 εργαζόμενους στον τουριστικό και ξενοδοχειακό τομέα και περισσότερους από 300.000 άμεσα εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με το αρχείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, η Τυνησία ήταν ανάμεσα στις λίγες χώρες στις οποίες τα νούμερα του τουρισμού αυξήθηκαν το 2002 (πλέον 7,6%).

Η Τυνησία το οφείλει αυτό τόσο στην ομορφιά του φυσικού της τοπίου, από τις παραλίες της μέχρι την καταπληκτική της πολιτιστική κληρονομιά όσο και στο δυναμισμό των κρατικών αρχών και την αποδοτική τους συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024