Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπτά συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της HotelBrain στα 15 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία σύμφωνα με το Condé Nast Traveler
Ξενοδοχεία

Επτά συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της HotelBrain στα 15 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία σύμφωνα με το Condé Nast Traveler

Το Archipelagos Luxury Hotel στη Μύκονο ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

Επτά από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της ελληνικής εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler, ανάμεσα στα 15 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Το έγκριτο ταξιδιωτικό περιοδικό ζήτησε και φέτος από τους αναγνώστες του να αξιολογήσουν τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και να επιλέξουν τα καλύτερα για την απονομή των Reader’s Choice Awards.

Νο1. Archipelagos Luxury Hotel, Μύκονος
Η προσήλωση στις αρχές της αυθεντικότητας και της ελληνικής φιλοξενίας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης που το προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει σταθερά, έφεραν το Archipelagos Luxury Hotel, μέλος των Small Luxury Hotels of the Wοrld, στην 10άδα των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου, 4ο καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη και έκαναν τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler να το ψηφίσει ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

Νο3. Sun Rocks, Σαντορίνη
Ψηφίστηκε 3o καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα και 24ο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Καταφθάνοντας στο ξενοδοχείο Sun Rocks, μέλος των Relais & Chateaux, στον ηφαιστειογενή βράχο της Σαντορίνης, το Sun Rocks είναι καταφύγιο κομψότητας και  γαλήνης, προσφέροντας πολυτελείς και ρομαντικές διακοπές. Τα δωμάτια με θέα στους απόκρημνους βράχους της Καλντέρας και των ηφαιστειογενών νησιών της Σαντορίνης συνιστούν το Sun Rocks ένα σύγχρονο καταφύγιο, σε ένα κομψό και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Νο8 Kirini Suites & Spa, Σαντορίνη
Το ξενοδοχείο Kirini Santorini, μέλος των Relais & Chateaux προσφέρει στους επισκέπτες του την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Σαντορίνης. Όλες οι σουίτες με θέα στην Καλντέρα, διακοσμημένες στους τόνους του λευκού, συνθέτουν εικόνα χαλάρωσης και πολυτέλειας. To σύγχρονο design, τα πουπουλένια στρώματα και τα επώνυμα amenities, είναι μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες του ξενοδοχείου. Οι πολυάριθμες υπηρεσίες του, από το υποβλητικό A.SPA μέχρι το γαστρονομικό εστιατόριο Anthos, το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Σαντορίνης.

Νο9. Katikies Hotel, Σαντορίνη
Το ξενοδοχείο Katikies, μέλος των Leading Hotels of the World αποτελεί την επιτομή της κομψής διαμονής στην Οία της Σαντορίνης και χαρακτηρίζεται από τη ρομαντική του ατμόσφαιρα, την αίσθηση της ιδιωτικότητας και τη μοναδική αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Νο10. Chromata Up-Style Hotel, Σαντορίνη
Στο Chromata Santorini, μέλος των Leading Hotels of the World, τα λευκά διακοσμημένα δωμάτια, οι σουίτες με θέα στη θάλασσα και το Ημεροβίγλι υποδηλώνουν την πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο. Η εξωτερική πισίνα υπερχείλισης, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για ηλιοθεραπεία με το Jacuzzi και οι γαστρονομικές επιλογές φαγητού, χαρακτηρίζουν το Chromata Santorini τον απόλυτο προορισμό στην Σαντορίνη.

Νο13. Bill & Coo Suites and Lounge, Μύκονος
Οι σουίτες 5 αστέρων του Bill & Coo Suites and Lounge, στη Μύκονο, μέλος των Leading Hotels of the World, κάνουν τους επισκέπτες να αισθανθούν σαν να βρίσκονται στο ιδιωτικό τους κρησφύγετο. Κάθε μία από τις 30 σουίτες σε αυτό το πολυτελές boutique ξενοδοχείο στη Μύκονο εντυπωσιάζει με τις εμπειρίες του, συνδυάζοντας άνεση με σύγχρονες γεύσεις, με εξεζητημένες πινελιές και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια.

Νο15. Thalatta Seaside Hotel, Εύβοια
Στη βορειοανατολική Εύβοια, στην παραλία της Αγίας Άννας, το Thalatta Seaside Hotel, μέλος των Small Luxury Hotels of the Wοrld, βρίσκεται ανάμεσα στο πράσινο των πεύκων και το γαλάζιο του Αιγαίου. Με κομψή, μοντέρνα αρχιτεκτονική, ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, μεγάλους κοινόχρηστους χώρους, υπηρεσίες για τα παιδιά, μεγάλη πισίνα, μεγάλη παραλία, ευάερα εστιατόρια και σαλόνια, το Thalatta Seaside Hotel έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει το χώρο που χρειάζεται κανείς για διασκέδαση ή χαλάρωση.

Στη φωτογραφία, το Archipelagos Luxury Hotel στη Μύκονο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024