Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΦωτιά σε ξενοδοχείο της Αθήνας με θύματα μια γυναίκα και το μωρό της

Φωτιά σε ξενοδοχείο της Αθήνας με θύματα μια γυναίκα και το μωρό της

Στις φλόγες τυλίχθηκε χτες τα ξημερώματα το ξενοδοχείο “Δωδώνη”, που βρίσκεται στη διασταύρωση Μαιζώνος και Μάγερ στην πλατεία Βάθης, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μια γυναίκα, ηλικίας34 χρόνων, και […]

Στις φλόγες τυλίχθηκε χτες τα ξημερώματα το ξενοδοχείο “Δωδώνη”, που βρίσκεται στη διασταύρωση Μαιζώνος και Μάγερ στην πλατεία Βάθης, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μια γυναίκα, ηλικίας<...>34 χρόνων, και το μωρό της.

Η φωτιά σημειώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, αλλά γρήγορα οι φλόγες έφτασαν και στο δεύτερο όροφο, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

`Αμεσα έσπευσαν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τέσσερα κλιμακοφόρα οχήματα, που κατάφεραν και απεγκλώβησαν συνολικά 11 άτομα από το ξενοδοχείο.

Ωστόσο, όταν οι άντρες της Πυροσβεστικής έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά και εισήλθαν στο ξενοδοχείο, αντίκρυσαν απανθρακωμένη την άτυχη γυναίκα με το μωρό της στο δωμάτιο που διέμεναν, το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στην εστία της πυρκαγιάς.

Τον τόπο της τραγωδίας επισκέφτηκαν αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος και εμπειρογνώμονες, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024