Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΓαλλική υψηλή γαστρονομία για τα μέλη του Sofitel Athens Airport Wine Club
Σκοπός του Wine Club είναι η μύηση των μελών του στο κρασί και τα μυστικά του

Γαλλική υψηλή γαστρονομία για τα μέλη του Sofitel Athens Airport Wine Club

Κάθε μήνα διοργανώνεται μία συνάντηση για τα μέλη του Sofitel Athens Airport Wine Club, κατά την οποία τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα μενού 4 πιάτων, με συνοδεία 4 επιλογών κρασιού από έναν οινοπαραγωγό.

Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας τα μέλη του Wine Club του Sofitel Athens Airport είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ακόμα γευστικό ταξίδι, την Τρίτη 29 Μαΐου 2012 στο εστιατόριο “Καράβι”, αυτήν την φορά γαλλικό.

Σκοπός του Wine Club είναι η μύηση των μελών του στο κρασί και τα μυστικά του. Πιο συγκεκριμένα, κάθε μήνα διοργανώνεται μία συνάντηση, κατά την οποία τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα μενού 4 πιάτων με συνοδεία 4 επιλογών κρασιού από έναν οινοπαραγωγό.

Ξεναγός αυτής της συνάντησης των μελών ήταν τα κρασιά του Baron Philippe de Ruthschild, ευγενική χορηγία της Γένκα Εμπορική ΑΕ. Πιο συγκεκριμένα, το μενού συμπεριλάμβανε τέσσερα πιάτα, Κανελόνι καπνιστού σολωμού ‘a la Panequet’ πάνω σε φύλλα βαλεριάνας με σάλτσα ‘raifort’ συνοδευόμενο με Sauvignon Blanc Bpdr, Παρμαντιέ από μπουτάκι πάπιας σε σάλτσα κόκκινου κρασιού συνοδευόμενο με Cadet d’Oc merlot Bpdr, Crotin πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι, brioche με βινεγκρέτ τρούφας και καραμελωμένο παντζάρι συνοδευόμενο με Chardonnay Bpdr, και Τραγανή βάση μπισκότου με κρέμα λεμόνι, ζελεδάκι από μοσχολέμονο και μαρέγκα συνοδευόμενο με Moscato D’Asti Prunotto.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024