Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΓεύσεις Ιονίων με την υπογραφή του Χρ. Πέσκια στα εστιατόρια των Contessina Collection
Ξενοδοχεία

Γεύσεις Ιονίων με την υπογραφή του Χρ. Πέσκια στα εστιατόρια των Contessina Collection

Στα πλαίσιο της αναβάθμισης των εστιατορίων 'Lentika' στο Contessina Suites και 'Vedema' στο Contessina Hotel, συμπράττουν με τον δημοφιλή σεφ.

Ως επισφράγιση της πλήρους ανακαίνισης που ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2019 του Contessina Hotel και των πρόσφατων βραβεύσεων του νεόδμητου Contessina Suites στα φετινά Tourism Awards στην κατηγορία “Αrchitecture & Design”, στα Greek Hotel of the Year και Ηotel Design Awards για το καλύτερο κέντρο ευεξίας, αλλά και ως επιβεβαίωση της δέσμευσής της οικογένειας Μωραΐτη, στην ελληνική φιλοξενία, τα ξενοδοχεία Contessina Collection, 4 και 5 αστέρων και υπό τη διαχείριση της HotelBrain, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τον βραβευμένο σεφ Χριστόφορο Πέσκια.
 
Στα πλαίσιο της αναβάθμισης των εστιατορίων “Lentika” στο Contessina Suites και “Vedema” στο Contessina Hotel, συμπράττουν με τον δημοφιλή σεφ. Ως δημιουργός με ελληνικό μαγειρικό DNA, και γνωρίζοντας καλά ότι η αριστεία κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο κ. Πέσκιας προσεγγίζε από αυτήν τη σεζόν με ολιστική διάθεση την κουζίνα των ξενοδοχείων Contessina, καθώς επιμελείται το σύνολο των μενού του – από το πρωινό και τα κρύα πιάτα του pool bar, μέχρι τις γαστρονομικές προτάσεις των μεσημεριανών και βραδινών καρτών.
Όλα τα πιάτα είναι βασισμένα σε τοπικές πρώτες ύλες, παραδοσιακές συνταγές της Ζακύνθου και των Επτανήσων. Μερικά από αυτά σαγανάκι λαδογραβιέρας Ζακύνθου με μαρμελάδα σύκο, γαρίδες μπουρδέτο, κερκυραϊκή παστιτσάδα κοτόπουλο, φιλέτο με σάλτσα ρομπόλα, αρνάκι σιγομαγειρεμένο για 6 ώρες με καλοκαιρινά χόρτα και λαβράκι σε κρούστα αλατιού.

Τα Contessina Collection, στην καρδιά του Τσιλιβή, πέντε λεπτά απο την παραλία, διακρίνονται για την αρχιτεκτονική και διακόσμησή τους σύμφωνα με την ατμόσφαιρα του νησιού και τη ζακυνθινή παράδοση δοσμένα με μια σύγχρονη αισθητική, καθώς και για τις προσωποποιημένες εμπειρίες διαμονής που παρέχουν στους επισκέπτες τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024