Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΓευστικό αφιέρωμα στην Πόλη στο 'Βυζαντινό' του Athens Hilton
Γαστρονομία

Γευστικό αφιέρωμα στην Πόλη στο 'Βυζαντινό' του Athens Hilton

Η Πολίτικη Κουζίνα είναι το τρίτο από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις που έχει προγραμματίσει το γνωστό αθηναϊκό εστιατόριο 'Βυζαντινό' για φέτος το χειμώνα.

Από την 21η Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου, το εστιατόριο “Βυζαντινό” του Hilton θα γεμίσει χρώματα και αρώματα από την Πόλη. Σε αυτό το γευστικό αφιέρωμα, πάνω από 70 παραδοσιακά πολίτικα πιάτα θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ, όπως ιμάμ μπαϊλντί, αγκινάρες αλά πολίτα, χουνκιάρ μπεγιεντί, ντονέρ κεμπάπ, μυδοπίλαφο πολίτικο, λαχματζούν κ.ά.

Η Πολίτικη Κουζίνα είναι το τρίτο από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις που έχει προγραμματίσει το γνωστό αθηναϊκό εστιατόριο για φέτος το χειμώνα. Προηγήθηκαν η Κρητική και η Πελοποννησιακή κουζίνα, που γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου λοιπόν, το Βυζαντινό θα ταξιδέψει όσους το επισκεφθούν στις εικόνες της Πόλης, στα ηλιοβασιλέματα του Βοσπόρου, στη νοσταλγία του Ελληνισμού, με άρωμα από μπαχάρι και κανέλλα.

Σημειώνεται ότι οι πελάτες του “Βυζαντινού” δικαιούνται μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο για κάθε κατανάλωση αξίας 40 ευρώ. Το “Βυζαντινό” διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024