Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήGrace Hotels: Νέος διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου και νέος επικεφαλής για την αμερικανική ήπειρο
Ξενοδοχία

Grace Hotels: Νέος διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου και νέος επικεφαλής για την αμερικανική ήπειρο

Η ενίσχυση του Ομίλου με δύο νέα στελέχη, ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα των ανώτερων εκτελεστικών στελεχών του, μετά και από την πρόσφατη τοποθέτηση του Robert Swade -προερχόμενος από τον όμιλο Jumeirah- στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο Όμιλος Grace Hotels ανακοινώνει την τοποθέτηση του Tim Williams ως διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου και του Gary Schweikert ως επικεφαλής για την αμερικανική ήπειρο. Η επένδυση σε ηγετικά στελέχη ενισχύει το σημαντικό πρόγραμμα επέκτασης του Ομίλου Grace Hotels, ο οποίος διαθέτει σήμερα δεκαπέντε πολυτελή boutique ξενοδοχεία σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη, σε τέσσερις ηπείρους.

Ο Tim Williams αναλαμβάνει το νέο ρόλο του διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας ως έδρα του το Λονδίνο, με σκοπό να επιβλέπει μια αναπτυσσόμενη ομάδα που απαρτίζεται από στελέχη με πάθος για τη δουλειά τους. O Tim προέρχεται από τον Όμιλο Aman, όπου κατείχε τη θέση του επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού και ήταν υπεύθυνος για το προσωπικό σε 31 πολυτελή ξενοδοχεία και 9.000 εργαζόμενους σε 25 χώρες. Ο Tim διαθέτει 25ετή διεθνή πείρα στον τομέα αυτό, έχοντας ήδη εργαστεί για πάνω από μια δεκαετία στην εταιρεία Accenture, προτού αναλάβει ποικίλες θέσεις στον τομέα Ασίας – Ειρηνικού στον όμιλο Le Meridien Hotels & Resorts και στη συνέχεια στη Minor International.

Ο Gary Schweikert αποτελεί εξέχουσα προσωπικότητα στον ξενοδοχειακό κλάδο των ΗΠΑ, με εμπειρία άνω των 35 ετών σε θέσεις εκτελεστικών καθηκόντων, έχοντας εργαστεί 18 χρόνια στην Hilton Hotels Corporation όπου, μεταξύ άλλων, υπήρξε και Resident Manager στο ιστορικό ξενοδοχείο β. Στη συνέχεια ανέλαβε Αντιπρόεδρος στον όμιλο Fairmont Hotels & Resorts, καθώς και γενικός  διευθυντής στο ιστορικό ξενοδοχείο Plaza Hotel δυναμικότητας 800 κλινών. Το 2009 εκτός από πρόεδρος στην εταιρεία Jumeirah Hospitality & Leisure USA, διατέλεσε ταυτόχρονα γενικός διευθυντής του Essex House, προτού αναλάβει καθήκοντα διευθυντή στον όμιλο Strata Hospitality Group. Η τελευταία θέση που κατείχε ο Gary πριν ενταχθεί στον Όμιλο των Grace Hotels, ήταν στην εταιρεία Trump Hotels, με καθήκοντα αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή σε δύο ιδιοκτησίες της Trump στη Νέα Υόρκη.

Ο νέος επικεφαλής για την αμερικανική ήπειρο θα έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη και θα είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες του Ομίλου σε όλα τα ξενοδοχεία του στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική. Το χαρτοφυλάκιο αυτό περιλαμβάνει επί του παρόντος τρία ξενοδοχεία στις ΗΠΑ, το Grace Cafayate στη βορειοδυτική Αργεντινή, το Grace Panama και το La Dolfina Grace στην περιοχή του Μπουένος Άιρες, το οποίο είναι υπό ανάπτυξη. Το πεδίο αρμοδιοτήτων του θα περιλαμβάνει επίσης την ανάπτυξη σημαντικών έργων ανάπτυξης για τον Όμιλο Grace Hotels σε αυτές τις περιοχές.

Ο Robert Swade σχολίασε σχετικά: “Με χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας δύο τόσο επιτυχημένους επαγγελματίες με τεράστια διευθυντική εμπειρία στη στρατηγική και τη λειτουργία πολυτελών ξενοδοχείων. Ο Gary και ο Tim εντάσσονται στην ομάδα μας σε μια σημαντική στιγμή της παγκόσμιας επέκτασης του Ομίλου και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί τους στην ανάπτυξη και εξέλιξη του brand των Grace Hotels”.

Τόσο ο Tim Williams, όσο και ο Gary Schweikert θα αναλάβουν καθήκοντα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Στη φωτογραφία, ο Tim Williams νέος διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου (αριστερά) και ο Gary Schweikert, επικεφαλής για την αμερικανική ήπειρο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024