Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήGrace Mykonos: Το πρώτο κατάλυμα των Aria Hotels στη Μύκονο
Ξενοδοχεία

Grace Mykonos: Το πρώτο κατάλυμα των Aria Hotels στη Μύκονο

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Στέφανου, προσφέροντας 32 δωμάτια και σουίτες με minimal αισθητική.

Η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels υποδέχεται στο χαρτοφυλάκιό της το boutique hotel Grace Mykonos. Σε προνομιακή απόσταση από τη Χώρα της Μυκόνου, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην αμμώδη και προστατευμένη παραλία του Αγίου Στέφανου, προσφέροντας 32 δωμάτια και σουίτες με minimal αισθητική.

Το Grace Mykonos ακολουθεί τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του νησιού και συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες και εκλεπτυσμένες εγκαταστάσεις που αρμόζουν σε ένα Luxury Destination. Η λιτή διακοσμητική του προσέγγιση ταιριάζει με την αισθητική του νησιού, ενώ οι εξωτερικοί του χώροι προτρέπουν τον επισκέπτη να απολαύσει το παραθαλάσσιο περιβάλλον. Την εμπειρία φιλοξενίας συμπληρώνουν το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το spa του ξενοδοχείου, παρέχοντας στον επισκέπτη wellness υπηρεσίες εμπνευσμένες από την Ελλάδα, όπως φυσικάκαι η πισίνα.

Στο επίπεδο της πισίνας βρίσκεται και το εστιατόριο του Grace Mykonos, που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με ελληνική fusion αλλά και Asian διάθεση, με την υπογραφή του world experienced Chef de Cuisine κ. Χρήστου Πατρινού.

Tα Aria Hotels είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών σε πολλαπλούς προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα (Πλάκα – Σύνταγμα – Κουκάκι), την Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά – Αποκόρωνας, Χανιά – Ηράκλειο – Λασίθι), τις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο – Μύκονο – Σαντορίνη – Σέριφο – Σίφνο), την Ήπειρο (Ζαγοροχώρια), την Πελοπόννησο (Καρδαμύλη) και στις Σποράδες (Σκιάθος). Μετά την πρόσφατη επέκταση των Aria Hotels στην Ισπανία, οι επισκέπτες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια νέα διάσταση αυθεντικής φιλοξενίας και στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024