Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαGreen Team δημιούργησε το Ledra Marriott
Στα πλαίσια της συμμετοχής του στην "Ώρα της Γης"

Green Team δημιούργησε το Ledra Marriott

Η περιβαλλοντική ομάδα του ξενοδοχείου Ledra Marriott αποτελείται από τους: Εύα Βαϊκάλη, John Reano, Κατερίνα Κολιομίχου, Χρήστος Γλυμιδάκης, Σεραφείμ Σεραφειμίδης, Παναγιώτης Ρούσος, Μαρίνα Παναγιωτίδου, Μαρία Φλεβαροπούλου, Yvo van der Tol […]

Η περιβαλλοντική ομάδα του ξενοδοχείου Ledra Marriott αποτελείται από τους: Εύα Βαϊκάλη, John Reano, Κατερίνα Κολιομίχου<...>, Χρήστος Γλυμιδάκης, Σεραφείμ Σεραφειμίδης, Παναγιώτης Ρούσος, Μαρίνα Παναγιωτίδου, Μαρία Φλεβαροπούλου, Yvo van der Tol και Εύη Σεϊμένη (εργαζόμενοι σε διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου).

Η Green Team αποφάσισε να προωθήσει ενεργά τη συμμετοχή του ξενοδοχείου στην «Ώρα της Γης», που ορίστηκε παγκόσμια για το Σάββατο, 28 Μαρτίου, ώρα 8:30-9:30 μ.μ. Οι δράσεις για τη συμμετοχή είναι:
1. Σβήσιμο όλου του φωτισμού του ξενοδοχείου, εκτός του αναγκαίου για σκοπούς ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια της “Ώρας της Γης”, τα εστιατόρια και τα μπαρ θα σερβίρουν φαγητό – ποτό υπό το φως των κεριών (τηρουμένων των κανόνων ασφαλείας της εταιρείας για τη χρήση κεριών).
2. Συμμετοχή του προσωπικού σε ανθρώπινη αλυσίδα που θα περιβάλει το ξενοδοχείο κρατώντας αναμμένα κεριά.
3. Τοποθέτηση στο λόμπι του ξενοδοχείου, παγοκολώνων που περιστοιχιζόμενες από αναμμένα κεριά θα λιώνουν συμβολίζοντας το λιώσιμο των πάγων από την υπερθέρμανση του πλανήτη (αυτό που σκοπεύει να καταπολεμήσει η “Ώρα της Γης”).
4. Ενημέρωση των πελατών, μέσω μηνυμάτων στις τηλεοράσεις των δωματίων τους, και πρόσκληση τους να συμμετάσχουν είτε κρατώντας κλειστά τα φώτα στα δωμάτια τους και/είτε συμμετέχοντας στην ανθρώπινη αλυσίδα του προσωπικού.

Εδώ και μια δεκαετία, η Marriott ξεκίνησε το πρόγραμμα ECHO – Environmentally Conscious Hotel Operations (Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις φιλικές προς το περιβάλλον)- για να εστιάσει σε τρόπους εξοικονόμησης νερού και ενέργειας, καθαρό αέρα, διαχείριση αποβλήτων, προστασία της άγριας ζωής και εκστρατείες καθαρισμού. Πρόσφατα, η Μάρριοτ ανέφερε ότι βρίσκεται κοντά στην εκπλήρωση του στόχου της για μείωση των αερίων του θερμοκηπίου κατά 1 εκατ. τόνους μέχρι το 2010 (κάτι που ισοδυναμεί με την απόσυρση 140.000 αυτοκινήτων από την κυκλοφορία).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024