Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήH TUI επιβραβεύει επτά ελληνικά ξενοδοχεία
Διάκριση ξενοδοχείου

H TUI επιβραβεύει επτά ελληνικά ξενοδοχεία

Διακρίσεις ξενοδοχείων του Blue Lagoon Group από την ΤUI κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market 2013 του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια της φετινής διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου, η TUI Αγγλίας-Ιρλανδίας διοργάνωσε στις 6 Νοεμβρίου μία λαμπρή τελετή στο Banqueting House, όπου απονεμήθηκε στο ξενοδοχείο του Blue Lagoon Group, Blue Lagoon Village, το Χρυσό Μετάλλιο για το Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο Παγκοσμίως. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Group General Manager.

Το βραβείο Best Thomson Family Resorts Accomodation, Overall Winner Gold Medal 2013 έρχεται να προστεθεί στην ήδη μεγάλη συγκομιδή βραβείων και διακρίσεων των ξενοδοχείων του Ομίλου, η διοίκηση του οποίου ευχαριστεί τους πελάτες, αλλά και το προσωπικό του.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι βραβεύσεις αυτές βασίζονται αποκλειστικά και µόνο στα σχόλια πελατών της TUI Thomson και First Choice κατά την φετινή τουριστική περίοδο.

Τέλος, επισημαίνεται ότι τα 18 συνολικά βραβευθέντα ξενοδοχεία αποτελούνται από επτά ελληνικά (δύο στην Κω, δύο στην Ρόδο), τέσσερα από την Τουρκία, τρία από την Κύπρο, δύο από την Ισπανία, ένα από την Αίγυπτο και την Βουλγαρία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024