Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήHotel Investment Partners και AMR Collection ανοίγουν το ξενοδοχείο AluaSoul Zakynthos
Ξενοδοχεία

Hotel Investment Partners και AMR Collection ανοίγουν το ξενοδοχείο AluaSoul Zakynthos

Η HIP επένδυσε περίπου 5,4 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και τη μετατροπή του ακινήτου σε all-inclusive θέρετρο 4 αστέρων, μόνο για ενήλικες. Η διαχείριση του ξενοδοχείου γίνεται υπό την επωνυμία Alua Hotels & Resorts της AMR Collection.

Η Hotel Investment Partners (HIP), ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στη Νότια Ευρώπη, ιδιοκτησίας επενδυτικών κεφαλαίων της Blackstone και η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων της Apple Leisure Group (ALG), μέρος της Hyatt, πρόσφατα ανακοίνωσαν το άνοιγμα του AluaSoul Zakynthos – πρώην Plagos Beach hotel στη Ζάκυνθο – μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση.

Η HIP και η Blackstone έχουν επενδύσει σχεδόν 5,4 εκατ. ευρώ για να αναβαθμίσουν και να μεταμορφώσουν το ξενοδοχείο, η διαχείριση του οποίου ανήκει στο brand Alua Hotels & Resorts.

Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την ανακατασκευή των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων με αναβαθμισμένη αισθητική με στόχο τη δημιουργία άνετων και φιλόξενων χώρων, καθώς και αξέχαστων εμπειριών. Το AluaSoul Zakynthos είναι ένα παραθαλάσσιο adults-only all-inclusive ξενοδοχείο 4 αστέρων. Διαθέτει 161 δωμάτια, όλα ανακαινισμένα, μεταξύ των οποίων 48 προορίζονται για τους επισκέπτες του “My Favorite Club”. Επιπλέον, οι επισκέπτες του “My Favorite Club” έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικής χρήσης χώρους, όπως αποκλειστικό χώρο στην πισίνα, ιδιωτικό check-in και check-out, αποκλειστικό σαλόνι, δεσμευμένους χώρους στα εστιατόρια, μεγαλύτερα και καλύτερα τοποθετημένα δωμάτια, ανώτερες ανέσεις στο μπάνιο κ.λπ.

Το AluaSoul Zakynthos διαθέτει τρία εστιατόρια. Το κεντρικό εστιατόριο Terra Café σερβίρει τοπικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ. Επιπλέον, φιλοξενεί θεματικές βραδιές για τους λάτρεις του φαγητού. Το Kentia Pool Club αποτελεί ιδανικό μέρος για το μεσημεριανό γεύμα, με θέα στην πισίνα και τη θάλασσα. Το Mare Nubim, είναι ένα εστιατόριο à la carte, που σερβίρει επιλεγμένα πιάτα από φρέσκα τοπικά προϊόντα.

Η ανακαίνιση του AluaSoul Zakynthos ακολούθησε μια βιώσιμη διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής και η λειτουργία του ακολουθεί σύγχρονα βιώσιμα κριτήρια. Η ανακαίνιση υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank, η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024