Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Accor παρουσιάζει την Handwritten Collection – Στα «σκαριά» τα νέα ξενοδοχεία
Ξενοδοχειακές μονάδες

Η Accor παρουσιάζει την Handwritten Collection – Στα «σκαριά» τα νέα ξενοδοχεία

  • To Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection, Shanghai, στην Κίνα.
  • Το Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection, Saint Gervais στη Γαλλία.
  • Το Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection, Perth στην Αυστραλία.
  • Το Oru Hub Hotel, Handwritten Collection, Tallinn στην Εσθονία.

Το χαρτοφυλάκιο της Handwritten Collection αναμένεται να φτάσει σε περισσότερα από 250 ξενοδοχεία μέχρι το 2030.

Η Accor ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στο δίκτυό της, τη Handwritten Collection, ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας.  Σημειώνεται πως ο όμιλος κατέχει ήδη πάνω από 110 «Handwritten leads» παγκοσμίως, οι οποίοι συνολικά διαθέτουν περισσότερα από 11.500 δωμάτια. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη Handwritten Collection, το α΄ τρίμηνο του 2023 αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους οι πρώτες 5 ξενοδοχειακές μονάδες, ενώ συνολικά θα είναι 12.

Τα ακίνητα της Handwritten Collection που θα ανοίξουν τους επόμενους μήνες περιλαμβάνουν:

  • Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection στη Σαγκάη της Κίνας
  • Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection στο Saint Gervais, Γαλλία
  • Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection στο Περθ της Αυστραλίας
  • Hotel Morris, Handwritten Collection στο Σίδνεϊ, Αυστραλία
  • Le Splendid Hotel Lac d’Annecy, Handwritten Collection στο Annecy, Γαλλία

Πρόσθετα ακίνητα θα ανοίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους συμπεριλαμβανομένων των:

  • Hotel Les Capitouls Toulouse Centre, Τουλούζη, Γαλλία.
  • Oru Hub Hotel, Handwritten Collection στο Ταλίν, Εσθονία.
  • Square Lodge Hotel La Roche sur Yon, Handwritten Collection στη La Roche-sur-Yon, Γαλλία.
  • Sunrise Premium Resort, Handwritten Collection στο Χόι Αν, Βιετνάμ.
  • Paris Montmartre Sacré Coeur*, Handwritten Collection στο Παρίσι της Γαλλίας
  • Λοιπά ακίνητα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και τη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Σημειώνεται πως το χαρτοφυλάκιο της Handwritten Collection αναμένεται να φτάσει σε περισσότερα από 250 ξενοδοχεία μέχρι το 2030.

«Η Handwritten Collection εμπλουτίζει την προσφορά της Accor στο τμήμα “Collection Brands ” με μια προσεγμένη επιλογή ξενοδοχείων. Στόχος μας, πέρα ​​από την παροχή μιας πραγματικά αυθεντικής εμπειρίας για τους επισκέπτες, είναι η στήριξη των συνεργατών μας, που θέλουν να ενισχύσουν το παγκόσμιο προφίλ τους, να συνδεθούν με περισσότερο κοινό και να αυξήσουν τα έσοδά τους χωρίς να χάσουν την ταυτότητά τους», δήλωσε ο Alex Schellenberger, Chief Marketing Officer, Premium, Midscale, Economy Brands της Accor.

«Τα ξενοδοχεία που θα συγκαταλέγονται στη “Handwritten Collection” είναι όλα όσα μπορούν να προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια διαφορετική μορφή φιλοξενίας, γεμάτη συγκινητικές εμπειρίες», πρόσθεσε.

Με τη δημιουργία της «Handwritten Collection», η Accor διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των brands της, γεγονός που οδηγεί στην αύξηση των προσφορών στα ξενοδοχεία μεσαίας κλίμακας, αλλά και στη δυνατότητα προτεραιοποίησης των υπολοίπων brands του ομίλου. Στα brands της Accor συγκαταλέγονται τα MGallery Hotel Collection, μια συλλογή που αριθμεί περισσότερα από 100 boutique ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και τα Emblems Collection, την πρώτη μάρκα πολυτελών συλλογών της Accor, μια προσεκτικά επιμελημένη επιλογή από ξεχωριστά ξενοδοχεία που είναι εμβληματικά για τον προορισμό, την αρχιτεκτονική τους και την ιστορία. Με μια παρόμοια προσαρμοσμένη προσέγγιση, η Handwritten Collection θα συγκεντρώσει μεμονωμένα ξενοδοχεία, αντανακλώντας στενά τον χαρακτήρα και τη ζεστασιά των ανθρώπων που τα αγαπούν και τα φροντίζουν. Όπως μια χειρόγραφη σημείωση, οι επιμέρους πινελιές κάθε οικοδεσπότη θα εμφανιστούν -συντηρητικά- σε επιλεγμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του επισκέπτη.

Οικοδεσπότες με πάθος

Η εμπειρία του επισκέπτη στη Handwritten Collection ζωντανεύει το πνεύμα του οικοδεσπότη: τα γούστα, τα πάθη του και τις μικρές ιδιορρυθμίες της προσωπικότητάς του. Κάθε τοπικός ξενοδόχος προσφέρει μια γοητευτική παρουσία που υφαίνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του στον ιστό του ξενοδοχείου του, προσελκύοντας τους επισκέπτες με τοπική σοφία και απολαυστική συζήτηση, φέρνοντας μια εξατομικευμένη ενέργεια στην εμπειρία του επισκέπτη.

«Ο τρόπος με τον οποίο κάθε οικοδεσπότης αλληλεπιδρά με τους καλεσμένους του εξετάζεται προσεκτικά και ζωντανεύει τα δικά του προσωπικά πάθη», πρόσθεσε η Caroline Bénard, Global SVP Economy & Midscale Brands της Accor. «Είτε σε ένα κοινωνικό περιβάλλον είτε στην ιδιωτικότητα του δωματίου ενός επισκέπτη, θα υπάρξουν στιγμές αφήγησης και δέσμευσης που δημιουργούν μια γνήσια σύνδεση. Αυτή η σχέση μεταξύ οικοδεσπότη και επισκέπτη συμβάλλει σε μια πιο ουσιαστική και αξέχαστη εμπειρία διαμονής».

Σχεδιασμένο για ανεξάρτητους ξενοδόχους

Η Handwritten Collection έχει επίσης σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των ξενοδόχων. Σε ποσοστό 80%, το μεγαλύτερο μέρος των ακινήτων που εντάσσονται στη Handwritten Collection θα είναι μονάδες σε ανακαίνιση και όχι νέες κατασκευές, που απαιτούν μια απλούστερη διαδικασία μετάβασης και αύξησης και ένα πιο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης και ανάπτυξης. Τα πρότυπα της μάρκας έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτα, ελαφριά και εύκολα στην επίτευξη. Επιπλέον, η Handwritten Collection παρέχει άμεση απόδοση επένδυσης (ROI) και την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα με άμεση πρόσβαση στη δύναμη και την εμβέλεια των πλατφορμών πωλήσεων, διανομής και αφοσίωσης της Accor, ενώ επωφελούνται επίσης από τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διοικητικές δυνατότητες (ESG) του Ομίλου.

Με σχέδιο να αυξήσει την αλυσίδα σε 250 ακίνητα έως το 2030, η Accor αναζητά ενεργά νέα ακίνητα που θα γίνουν μέρος της Handwritten Collection σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024