Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ AccorHotels εξαγοράζει την πλατφόρμα διαμονής πολυτελείας VeryChic
Ξενοδοχία

Η AccorHotels εξαγοράζει την πλατφόρμα διαμονής πολυτελείας VeryChic

Η πελατειακή βάση του VeryChic διαθέτει περισσότερα απο 5 εκατ. μέλη. Η πλατφόρμα έχει επίσης συνεργασίες με σχεδόν 3.000 πολυτελή ξενοδοχεία.

Ο Όμιλος AccorHotels επιβεβαίωσε την απόκτηση του VeryChic, μιας ψηφιακής πλατφόρμας για την ιδιωτική πώληση πολυτελών δωματίων ξενοδοχείου και διαμερισμάτων, καθώς επίσης και κρουαζιέρων και ταξιδιωτικών πακέτων.

Η πλατφόρμα αυτή που δημιουργήθηκε το 2011 από τους Nicolas Clair, Herve Lafont και Charles Decaux, είναι σήμερα υπεύθυνη για περισσότερες από 4.000 πωλήσεις ετησίως μέσω της ιστοσελίδας και της εφαρμογής της, με μια βάση που διαθέτει περισσότερα απο 5 εκατ. μέλη. Η VeryChic έχει επίσης συνεργασίες με σχεδόν 3.000 πολυτελή ξενοδοχεία.

“Φιλοδοξία μας είναι να υποστηρίξουμε το VeryChic στη διεθνή επέκτασή του, προκειμένου να εδραιωθεί και να ωφεληθούμε από την τεχνογνωσία του, με σκοπό τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων με απίστευτες τοποθεσίες και ελκυστικές προσφορές για τους επισκέπτες μας. Παρουσιάζουμε ακόμη τα ξενοδοχεία μας με μια συμπληρωματική λύση, για τη βελτιστοποίηση της κατανομής των δωματίων τους”, εξήγησε ο Steven Daines, Chief Operations Officer for New Businesses στην AccorHotels.

O Herve Lafont, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του VeryChic σχολίασε: “Η VeryChic αποτελεί μια λύση διανομής, η οποία επιτρέπει στα ξενοδοχεία να αποκτήσουν νέους πελάτες, αλλά και να διατηρήσουν τους υπάρχοντες. Μοιραζόμαστε με τον Όμιλο AccorHotels το όραμα να προσφέρουμε φιλοξενία στους επισκέπτες μας, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα της εμπειρίας, καθώς και ένα πάθος για καινοτόμες λύσεις διανομής”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024