Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Aqua Vista Hotels ενισχύει την παρουσία της στη διαχείριση villas
Ξενοδοχία

Η Aqua Vista Hotels ενισχύει την παρουσία της στη διαχείριση villas

Τόσο το Nalas Cave όσο και το Linos Suites στο Εμπορείο αποτελούν παραδοσιακές κατοικίες στο χωριό Εμπορείο, οι οποίες έχουν ανακαινιστεί ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα πρότυπα design. Οι υπόσκαφες Red Rock Villas στο Ακρωτήρι, με ιδιωτικές πισίνες και απρόσκοπτη θέα στην Καλντέρα, ξεχωρίζουν για το minimal design τους.

Η Aqua Vista Hotels ενισχύει την παρουσία της στο Villa Management με την προσθήκη τριών νέων μονάδων στο portfolio της. Η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασίες με τα Nalas Cave και Linos Suites στο ιστορικό χωριό Εμπορείο, μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές της Σαντορίνης, καθώς και με τις Red Rock Villas στο Ακρωτήρι.

Έχοντας σημαντική παρουσία στη Σαντορίνη με περισσότερα από 30 boutique ξενοδοχεία και πολυτελείς βίλες σε δημοφιλείς τοποθεσίες, όπως η Οία, το Ημεροβίγλι, το Καμάρι, τα Φηρά, το Μεγαλοχώρι και ο Πύργος, με την προσθήκη του Εμπορείου και του Ακρωτηρίου, η Aqua Vista Hotels υπόσχεται περισσότερες αυθεντικές εμπειρίες στον επισκέπτη. Ο Όμιλος συνεχίζει να εφαρμόζει τη στρατηγική του για διαχείριση προσεκτικά επιλεγμένων μονάδων με ξεχωριστό χαρακτήρα στις πιο γοητευτικές τοποθεσίες της χώρας, με τις νέες συνεργασίες να ενισχύουν την παρουσία του στον τομέα του Villa Management, ενός από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τουριστικούς κλάδους τα τελευταία χρόνια.

Linos Suites στο χωριό Εμπορείο.

Τόσο το Nalas Cave όσο και το Linos Suites αποτελούν παραδοσιακές κατοικίες στο χωριό Εμπορείο, οι οποίες έχουν ανακαινιστεί ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα πρότυπα design, χωρίς ωστόσο να χάσουν τίποτα από την αυθεντική γοητεία τους. Και τα δύο καταλύματα φέρουν στοιχεία της χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής του νησιού, ενώ απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την ιστορία της Σαντορίνης σε ένα από τα λιγότερο γνωστά σημεία της. Το Nalas Cave συνδυάζει το κλασικό λευκό των Κυκλάδων με γήινα πέτρινα στοιχεία που του προσδίδουν ζεστασιά. Οι φωτεινοί εσωτερικοί χώροι δίνουν έναν σύγχρονο τόνο και δένουν αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος που υπάρχουν διάχυτα στη διακόσμηση, ενώ το jacuzzi και η βεράντα το αναδεικνύουν σε ένα πολυτελές καταφύγιο. Το Linos Suites, ένα παλιό οινοποιείο που έχει μετατραπεί σε δύο μοναδικές σουίτες με jacuzzi, διαθέτει υπέροχη θέα στο κάστρο, στα σοκάκια και στις θολωτές εκκλησίες του Εμπορείου.

Το Red Rock Villas στο Ακρωτήρι.

Παράλληλα, οι υπόσκαφες Red Rock Villas σε μια ήσυχη τοποθεσία στο Ακρωτήρι, με ιδιωτικές πισίνες και απρόσκοπτη θέα στην Καλντέρα, ξεχωρίζουν για το minimal design τους, που ενσωματώνει αρμονικά τις μοντέρνες τάσεις στη διακόσμηση με λευκούς και γήινους τόνους και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Η κα Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels σχολίασε σχετικά: “Με σημαντική εμπειρία στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα, η απόφαση για μεγαλύτερη ενασχόληση με το Villa Management αποτελεί μέρος της μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου μας. Με την εισαγωγή του επιτυχημένου μοντέλου διαχείρισης που εφαρμόζουμε στα ξενοδοχεία και σε αυτόν τον κλάδο, εξασφαλίζουμε αύξηση κρατήσεων και ενίσχυση του κέρδους. Επιπλέον, εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιό μας με ξεχωριστούς προορισμούς για όσους αναζητούν μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας στην Ελλάδα”.

Στη φωτογραφία, το Nalas Cave στο χωριό Εμπορείο.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022
22/11/2022
21/11/2022