Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Associated Luxury Hotels εξαγοράζει την ευρωπαϊκή Worldhotels
Ξενοδοχία

Η Associated Luxury Hotels εξαγοράζει την ευρωπαϊκή Worldhotels

Η στρατηγική εξαγορά φέρνει μαζί την Worldhotels με την Associated Luxury Hotels International (ALHI), την Νο1 διεθνή εταιρεία ξενοδοχειακών πωλήσεων στη Βόρεια Αμερική, με σκοπό να επεκτείνει σημαντικά την παγκόσμια παρουσία και τις υπηρεσίες της, τόσο στις διεθνείς πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τους ξενοδοχειακούς οργανισμούς.

Η μητρική εταιρεία Associated Luxury Hotels επεκτείνει σημαντικά την παγκόσμια παρουσία της, το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της και τις υπηρεσίες πωλήσεων, μάρκετινγκ, διανομής και φιλοξενίας της με την εξαγορά της Worldhotels, που εδρεύει στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Η εξαγορά προστίθεται στο ήδη αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο των διεθνών πωλήσεων και παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών της Associated Luxury Hotels – η Associated Luxury Hotels ήδη λειτουργεί τη Associated Luxury Hotels International, που κινητοποιείται στον κλάδο MICE στην Βόρεια Αμερική για πάνω από 30 χρόνια. Η Worldhotels είναι ένας καταξιωμένος κορυφαίος παγκοσμίως όμιλος, που αποτελείται κατά κύριο λόγο από ανεξάρτητα, υψηλής κλάσης και πολυτελούς επιπέδου ξενοδοχεία και θέρετρα και ανεξάρτητα ξενοδοχειακά εμπορικά σήματα σε όλο τον κόσμο.

Η εξαγορά αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και το προφίλ των Associated Luxury Hotels, με την προσθήκη συνδρομητικής παροχής υπηρεσιών και ενός γεωγραφικά διευρυμένου δικτύου. Η Worldhotels θα παραμείνει εστιασμένη σε πελάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, στην παροχή λύσεων στον τομέα της αναψυχής και του MICE και στην τεχνογνωσία που διαθέτει, για 75.000 δωμάτια σε 350 ξενοδοχεία μέλη της παγκοσμίως. Η ALHI θα συνεχίσει να εστιάζει στην αγορά MICE της Β. Αμερικής για τα 250 και πλέον ανεξάρτητα ξενοδοχεία και θέρετρά της, με συνολικό αριθμό 138.500 δωματίων, καθώς επίσης και για τα μέλη της Global Luxury Alliance σε όλο τον κόσμο. Η ALHI είχε ήδη ανακοινώσει στα μέλη της ότι σκοπεύει να ιδρύσει το πρόγραμμα “ALHI boots on the ground”, αυξάνοντας την ομάδα GSO πωλήσεών της στην Ευρώπη το 2017. Αμφότερες οι ALHI και Worldhotels αναζητούσαν τρόπους για να επεκτείνουν τη γεωγραφική τους κάλυψη, την ανακάλυψη νέων ταλέντων, τη διείσδυσή τους στην αγορά και την αναπτυξιακή τους πολιτική, καθιστώντας αυτόν το στρατηγικό συνδυασμό επωφελή τόσο για τις ίδιες όσο και για τα μέλη τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Associated Luxury Hotels, David Gabri, η εταιρεία θα λειτουργεί τις ALHI και Worldhotels ως ξεχωριστά τμήματα, αρχικά διατηρώντας τις συνδρομές και τις λειτουργίες της κάθε εταιρείας ξεχωριστά, καθώς προσφέρουν διάφορα οφέλη και συνέργεια η κάθε μία.

Το χαρτοφυλάκιο της Worldhotels, όπως και της ALHI, διαθέτει business ξενοδοχεία στα κέντρα των πόλεων, ιστορικά ξενοδοχεία-ορόσημα, ξενοδοχεία lifestyle, boutique ξενοδοχεία και θέρετρα. Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία μέλη της Worldhotels είναι εκτός Αμερικής, με τα περισσότερα να βρίσκονται στην Ευρώπη και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024