Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Αstir Beach γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Η Αstir Beach γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Η Αstir Beach και ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας – ΑΡΧΕΛΩΝ, περιμένουν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας μέχρι και 12 ετών για ένα εκπαιδευτικό […]

Η Αstir Beach και ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας – ΑΡΧΕΛΩΝ, περιμένουν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας μέχρι και 12 ετών για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι<...>στον κόσμο της θαλάσσιας χελώνας γεμάτο παιχνίδια, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των παιδιών –αλλά και των μεγάλων- με το θαλάσσιο περιβάλλον και η ευαισθητοποίηση όλων για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας, μέσα από ένα ευχάριστο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 5.00 μ.μ. μέλη του Συλλόγου ΑΡΧΕΛΩΝ, θα απασχολούν τα παιδιά με δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια, κατασκευές, διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Ο μαγικός θαλάσσιος κόσμος και εμείς» και δώρα. Ανάμεσα στις εκπλήξεις θα είναι η ‘μεταμόρφωση’ των παιδιών σε μικρά χελωνάκια που αναζητούν το δρόμο που θα τα οδηγήσει στη θάλασσα, ενώ θα μάθουν για τις προσπάθειες μιας μάνας – χελώνας να φτιάξει τη φωλιά της αποφεύγοντας όσα εμπόδια βρίσκονται στο δρόμο της και θα βοηθήσουν τραυματισμένες χελώνες να φτάσουν στο Κέντρο Διάσωσης.

Όλα αυτά στην παραλία και την θάλασσα της Astir Beach. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, ενώ στους συνοδούς – γονείς τους θα παρέχεται μειωμένο εισιτήριο κατά 50%, οι εισπράξεις από τα οποία θα διατεθούν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας – ΑΡΧΕΛΩΝ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ Α.Ξ.Ε., «ΑΝΑΣΑ», το οποίο επικεντρώνεται σε περιβαλλοντικά και πολιτισμικά θέματα με κεντρικό άξονα το ίδιο το ξενοδοχειακό συγκρότημα και την παραλία.

«Με μεγάλη χαρά συνεργαζόμαστε με τον Σύλλογο για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας – ΑΡΧΕΛΩΝ για τη διοργάνωση μιας μοναδικής εκδήλωσης για τα παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Η Astir Beach είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε περιβαλλοντικά θέματα, με δράσεις που περιλαμβάνουν τη χρήση φυσικών, οικολογικών υλικών στις εγκαταστάσεις της παραλίας, την ανακύκλωση, αλλά και τον καθαρισμό της παραλίας και του βυθού. Ελπίζουμε η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας», δήλωσε ο κ. Πολυχρόνης Γριβέας, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ A.Ξ.Ε.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024